reklama

Mazurskie mamy !!!

Neciu zadko chyba mozna natrfic na dobra tesciowa ,stosuje sie do rady i juz sie nieprzejmuje:)to fajnie ze zdrowko wraca .tez zauwazylam te pustki ,zaczyna sie sezon na chorowanie zycze oczywiscie zeby ominelo nas i nasze dzieciaczki ,chociaz mnie cos dzis drapie w gardle zaraz zrobie ciepla herbatke i wezme rutinoscorbin.kingus mam nadzieje ze rownie slicznie bendziemy wygladac jak te emotikony w twoim poscie:)

reklama
Teśka masz rację rzadko się zdarza dobra teściowa:) i uważaj na zdrówko zrób sobie ciepłe mleczko z miodem i z masełkiem pomaga na gardełko można też czosnku dodać:) a jutro na pewno będziesz wyglądała pięknie :tak:
Kinga dziękuję:)
Marta witaj:-)

Hej hej

Aga brawa dla Alana za złoty medal:) rośnie Ci olimpijczyk!!!
Dziękujemy necia ;-)
Być może wyrośnie z niego olimpijczyk,nigdy nic nie wiadomo:)
Buziaki dla Twoich maluchów,dobrze że zdrowie wraca :tak:

Widzę deszczowo w Iławie uuuuuu ale nie ma co się przejmować przecież jesień jest taka piękna!
A i na deszczowe dni podobno są sposoby.

Pozdrawiam was i życzę miłego weekendu :-)

Hej

Padam rano na sesje bo tydzien temu niedotarlismy pozniej zakupy i niedawno wrocilismy

Agnieszka ja tez sie nie moge doczekac tego magicznego czasu

Teska powodzenia jutro

Dla reszty zdrowka !!!

reklama
Witajcie,
ja miałam mały maraton w pracy, i nie miałam kiedy do was popisać :(
Teśka- trzymam kciuki za jutrzejszy dzień oby piękne słoneczko było i wszystko się udało.
U nas ok mały poszedł spać, dziś robiliśmy lazanie :) Mały cały czas jest na "nie" i straszy nerwus się zrobił, jak dziś mu wieża z klocków nie wychodziła to tak krzyczał, że chyba cały blok słyszał.
Pozdrawiam wszystkie mamusie i dzieciaczki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry