reklama

Mazurskie mamy !!!

Dobry wieczór!

Wpadłam do was z pozdrowieniami :-)

necia ZDRÓWKA DLA DZIECI :tak: wy to macie pecha,choróbsko tak długo was się trzyma nie dobrze :no: Kurujcie się kochani!
mloda fajnie ze słoneczny dzień wykorzystany :tak: gratki dla Aleksa za samodzielność :tak:
teśka powodzenia,mam nadzieję że mała szybko "wyrośnie" z nocnych grymasów.

Pogoda na wyspach mega słoneczna :tak: upał po 30 stopni! :szok: wiec wykorzystujemy i jeździmy na rodzinne wycieczki.A Ja biegam z aparatem i robię zdjęcia :-D
Sami zobaczcie o tu... Fotoblog agnieszkakk.flog.pl

Dobrego wieczoru życzę!

reklama
Dzięki Aga :) oj mamy pecha mamy a ja tak się staram i co i nic:( już jestem wyczerpana :( biedne te moje skarby :(
No i zazdroszczę Ci tego upału chętnie bym się wygrzała w takim słoneczku a zdjęcia super !
Mloda super ten twój Aleks brawa dla niego za samodzielne jedzenie :tak:
Dobrej nocki dla Wszystkich ;-)

Witam

Nel miło że Ty o mnie pamietasz :)) wróciłam wczoraj po południu ale byłam juz zmeczona. Na Fb dodałam wybrane kilka zdjec z moimi siostrami i dzieciaczkami:) chrzciny udane!
Marta03 tobie pisałam na gg.

Filip zadowolony z weekendu najbardziej. Pojezdził pociągiem, poznał kuzynów:) bawili się rewelacyjnie. Mam cudownych siostrzeńców i siostrzenicę Paulinkę:) aż szkoda było mi się z nimi żegnać.
Musimy koniecznie wybrać się do nich autem kiedys..

Pozdrawiam was
Ja mykam teraz na długi spacer z psem i na cmentarz zajde.
Potem zakupy:)
Miłego!

Heya!!!noc dzisiaj w miare zasnela kolo 22 z cyca jadla obudzila sie o 1 tez cyc ,potem kolo 5 no i po probach jedzenia cyca musialm dac mm bo placz niesamowity byl no i jeszcze tak lezakowalysmy prawie do 8 nawet przysnelysmy troche ,marzy mi sie caly dzien spedzic w lozku ach...Kingo fotki super jestescie takie podobne i bardzo ladne z was dziewczyny,necia oby chorobska szybko zniknely ,a tak wogole to czestuje was imieninowa kawa i ciachem wirtualnym wybierzcie jakie chcecie ja uwielbiam sernik ale niemoge niestety jesc :no:zycze milego dzionku :)ps agnieszko masz talent :)

Ostatnia edycja:
Hej

Heeja !u mnie niezaciekawie ,Nadia od paru dni strasznie marudna ,trzeba kolo niej caly czas skakac ,albo rece albo cyc,nocki tez kiepskie ale dzisiaaj dala upust i niespala od 1 30 znaczy sie robila tylko kilkuminutowe drzemki ,jestem troche podlamana ze poprostu jestem zla matka bo niemoge sobie z tym poradzic i wstyd sie przyznac ale czasem ona mnie irytuje i to jest najgorsze ....oj niebende wiecej smecic ,mam nadzieje ze u was wporzadku ;)

Wiem jak to jest bo mialam tak samo z Natalia,cierpliwosci zycze

Kinga super ze chrzciny sie udaly

Necia zdrowka

Narazie tyle uciekam Lence dac obiadek bo sie dopomina,milego dnia

Witajcie

No i mama mi się rozchorowała. Jutro na szczęście mąż może z rana zostać z małą, ja się urywam z pracy o 12.. Środa pod znakiem zapytania... Dobrze, że mąż może sobie pozwolić na zostanie w domu.
My popołudnie w domku rodzinnie
icon_smile.gif
Co u nas jest naprawdę rzadkością.
Dzieci już od ponad godziny śpią a ja skończyłam prasować.

Aga zdjęcia śliczne! A pogodę macie naprawde cudną!
Teśka spełnienia marzeń !!

Teśka DZIĘKUJE :-)
Cierpliwości Ci życzę Teśka.A może mała jest po prostu głodna gdy tak bardzo płacze,spróbuj Ją dokarmiać wtedy kiedy mała będzie tego potrzebowała :tak:

marta03 DZIĘKUJE :-)
Zdrówka dla mamy życzę!

Pozdrawiam was!

reklama
witam Was!
Marta zdrówka dla mamy!!!
Kinga a ja Filip w zerówce zadowolony jest? Buziaki dla was :)
Aga a Twój synuś jak tam w szkole?
Mój Pawełek zakumplował się z rozrabiaką ! Rozmawiałam wczoraj z panią by zwróciła na nich uwagę!
Adaś ciężko znosi chorobę a ja jestem tym podłamana wczoraj było najgorzej i mam nadzieję że się to nie powtórzy i będzie już tylko lepiej!!!
Pozdrawiam Was i zdrówka życzę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry