reklama

Mazurskie mamy !!!

wybaczcie mi kochanienkie ale kuźwa nie mam czasu na nic wnet!:wściekła/y: praca prac praca.... dom dziecko dom praca... itd:wściekła/y: jeny albo się przyzywczaję albo oszaleję... zdjecia na spokojnie dodam innym razem a teraz ide sie kąpać i do wyrka bo dopiero z roboty wróciłam zważona..

marta może Filipek bedzie miał rodzeństwo, jest taka możliwość hehe zobaczymy;-)

reklama
hej!!! niestety nie mam pzepisów na dynię, zreszta nigdy nic z dyni nie robiłam:-(
ja tez niestety jestem zalatana, na dodatek w domu netu niet i moge zajrzec do was tylko w pracy:-( mam nadziejje ze w domku szybko naprawia neta bo oszaleć można.
Ostatnio mam tez wysokie ambicje i zapisałam sie na studia podyplomowe, a co tam:tak: dopuki mam zapał to bede sie uczyć, nie zaszkodzi:-D
a jutro wyjezdzamy na weekendzic do W-wy, mamy tez przy okzaji spotkanie z forum kwietniowych dzieciaczków:tak: ciesze sie, bo ostatnio troche oszczedzałam i porobie zakupki:-)

Witam Dziewczynki...:-)

Wiem że jestem okropna bo sie nie odzywam.... :-(
Ale to brak czasu.....:no:
Od jednego do drugiego.... sił mi brak....
Poza tym wszystko ok....
Dzieci rosną i rozrabiają...:wściekła/y:
Dziś przyjeżdżją teście z odsieczą...:-D troche odetchne..
Lece poczytać co u Was..
Miłego dnia!

Oj Grubelku - masz co robić :tak: Ale i tak zazdroszczę takiej fajnej parki :cool2:
Ja zagrypiona nadal na maxa. Rano myślałam, że nawet małej nie przewinę ale po kilku prochach gorączka już spada. Ja nie mam czasu na chorowanie :wściekła/y:
Kinga - pisałaś coś o zdjęciach z podróży poślubnej :confused2: Nic nie widzę... ;-)
maarta - z ciebie to prawdziwa kobieta pracujaca :happy2: Jeszcze studia podyplomowe... Podziwiam :tak:

tak tak obiecałam zdjecia ale jak narazie mam mało czasu...:-( Moge teraz ewentualnie pokazać wam hotel w którym byliśmy z mężem:-)

Reszte zdjec dodam wieczorem. Jak juz synka wykąpie. Mąż wychodzi wiec komputer bedzie wolny;-)
Narazie!!

oto kilka zdjęć z Hotelu

schody i te dywany zrobiły na mnie wrażanie... ładnie wyglądały i bardzo czysto

mieliśmy prysznic z sauną i masażami

jeden z naszych pokoi

dostalismy wino,słodycze, owoce... :)

wejscie do sali kominkowej w ktorej jedlismy kolacje we dwoje

przed hotelem

Oj zazdroszczę :tak: A za taki prysznic dałabym się pokroić heh heh ;-)
Wieeelki ten hotel :szok:
Nasza podróż poślubna to trasa Białystok - Gołdap w załadowanym torbami samochodzie podczas przeprowadzki :confused2: Może kiedyś nadrobimy...
Kinga - mieliście tam zapewnione jakieś atrakcje? To tylko hotel czy ma też spa?

Mój małż uczy małą samodzielnego zasypiania a ta drze japkę aż miło :confused2: Próbujemy ją też przestawić na zasypianie wieczorne o 21szej, bo 24 to moim zdaniem trochę za późno nawet jak na mnie :no: Horror i masakra w jednym :wściekła/y:

nineczko mieliśmy zapewnione różne atrakcje w hotelu. Spa też jest:tak: Rewelka!
Można tam korzystać ze wszystkiego! nawet na łyżwach pojeździć hehe

Zostałam ciocią!!!!!!!!!!:-D Igorka
Urodził się wczoraj o 22.
waży 3400 i mierzy 59cm
ależ się cieszę!:-)

reklama
Gratulacje!!! Ależ "wysoki" chłopak :szok:
Co rusz słyszę, że ktoś jest w ciąży albo urodził. Ciekawe kto sieje te ploty o niżu demograficznym heh heh ;-)

Laski trzymajcie kciuki! Jak ognia boję sie tego usypiania małej. Ostatnio strasznie przy tym marudzi. Tylko w dzień jest względny spokój. Od jutra wprowadzam bardziej stały rozkład dnia, mam nadzieję, że to ją uspokoi.
Na szczęście choróbska minęły, tylko mnie jeszcze trochę katar męczy. Wracam do życia z nowymi siłami :-)
W piątek jedziemy do Białego na weekend. Cieszę się jak dziecko - w końcu zmiana otoczenia. No, nie liczę pierwszej nocy - wtedy Hania zawsze odstawia cyrki i wyje do północy :confused2: Jedziemy oglądać wyposażenie naszego domku - kuchnie, wanny, drzwi, itp. Już nie mogę się doczekać kiedy zobaczę to we własnym domku :happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry