reklama

Mazurskie mamy !!!

Kinga - zdjęcia ekstra!! :tak: Ten hotel naprawdę robi wrażenie, pamiętam jak miałam tam studniówkę, nie wiadomo było w który korytarzyk skręcić :-p No i gratuluje siostrzeńca/bratanka :happy2: Naprawdę długaśny z niego chłopina :-D Życzymy zdrówka

Nineczko od nas niestety choróbska jeszcze nie uciekły :confused2: Amelce z tego kaszlu wyszło zapalenie oskrzeli :no: Na szczęście nie jest takie straszne, podaje jej antybiotyk i jakiś jeszcze jeden syropek na kaszelek i katarek. Oj i ja bym sobie pojechała wybierać meble do domu :sorry: Zobaczysz ze nie będziesz wiedziała co masz wybrać, tyle tego jest i wszystko takie piękne..... ceny też:confused2:

Marta opowiadaj jak weekend i spotkanie z przyjaciółkami...

reklama
Witam i ja... :-)

U nas nadal wszystko ok....

Dzieciaki ostatnio trochę zasmarkane były ale przeszło... Jutro z Wiktorem na szczepienie, ważenie i mierzenie.... :szok: Sama ciekawa jestem ile waży bo klops z niego straszny....

Kinga no to podróż poslubna chyba fajna była....:-) ja niestety nie miałam... :wściekła/y:

Trzymajcie się dziewczyki. Miłego dnia!:-)

grubulku podróż poślubna zaje..... była!!!:-D hehe

Hej laski!
U mnie kolejny dzisń szatana:-D Filip zapierdziela tak że szok, cwaniak wdrapuje się już na wszystko, i puszcza się próbując iść... :eek: szok! Choc widzę że ładnie mu wychodzi:-) Dumna mamuśka jestem:wink:

Amelko wracaj szybko do zdrówka!
Kinga- zdolny ten twój maluch to i nie dziwi, że mamusia dumna :-)
grubelku - dzielna kobieto, witaj! Pokaż nam jakieś aktualne zdjęcie Wiktorka :-)

O mamo :szok: Wiktorek na pewno ma 3 miesiące? Duuży chłopaczek z niego :tak:
A jaki śliczny :-):-):-) Świetny kombinezonik/pajacyk a kapciuszki - bossskie :happy2:
Juleczka wygląda przy braciszku na dużą pannicę już a przecież to taki mały szkrabik.
Śmieszy mnie jak pomyślę, że widząc Hanuta na co dzień jest dla mnie takim malutkim dzidziusiem aż do momentu spotkania z mniejszym bobasem - szok! Zapomniałam jak małe może być niemowlę 3tygodniowe np. :happy2:

Grubelku prześlicznego masz Tygryska w domku :tak::tak: Z Juleńki cudna księżniczka, włoski jej tak samo rosną jak mojej Amelusi :-):-):-)
Nineczko ja też nie mogę uwierzyć, że Amelka już taka duża, jak moja siostrzenica była w jej wieku to wydawała mi się taaaka wielka, a moja córcia wydaje mi się ciągle być małym bobaskiem :happy2:

Mam dziś kupę roboty.... Mój Rafał ma urodziny no i szykuje mu małą imprezkę (niespodziankę). Będzie miał radochę jak wróci z pracy :-D

Miłego dzionka . papa

Śliczne zdjęcia, fajnei patrzy sie na taka dwójke rodzeństwa:tak:
Kinga zazdroszczę takiego wyjazdu, super:tak::tak:

my zyjemy, przepraszam ze sie nie odzywałam, zapracowana niestety jestem:-( w weekend byliśmy w W-wie, było super, spotkalismy sie tez z rówiesnikami Antosia. Powiemm Wam, że mam łobuza w domu:-(:tak: w porównaniu do innych dzieci to mój syn jakiegoś diabła ma:-D:-D

reklama
Witam się...

Dziękujemy za komplementy :-)

Byłam u lekarza i załamka....:szok: Wiktor waży 8,230 i ma 65 cm... KOLOS:szok::szok::szok: sama byłam w szoku... ale cóż no.... rośnie maleństwo:-D
Poza tym wszystko w porządku dostał szczepionke 6w1 bo podobno w tych 5w1 coś tam odkryli i chwilowo są wstrzymane....

Natala miłej imprezki życzę!

Maarta co do diabła to też tak myśle o Julce... :wściekła/y:

Nineczko zgadza się... dzis w przychodni był maluszek może ze 3 tyg miał... kruszynka, Wiktor przy nim to OLBRZYM :szok: a przecież to jeszcze maleństwo :-D

Miłego dnia Wszystkim!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry