reklama

Mazurskie mamy !!!

Witam się porannie...

Dzieciaki śpią więc mam chwilkę....:-)

No tak jak ja jestem to Wy się nie odzywacie....

Nocka spokojna wkońcu moge się wyspać... młody zjadł o 7.00 i śpi dalej a Julka odsypia wczorajszy dzień - nie spała w poludnie... :-) a mi sie nudzi..... :szok:
i co ja bym bez nich zrobiła... :-D

Miłego dnia!

reklama
Hello! Pojutrze jedziemy na weekend do Białego a ja się dopiero kapnęłam, że mam cały kosz prania :confused2: Ze sprzątaniem też przez choróbsko byłam do tyłu więc stąd moja nieobecność - nadrabiam zaległości :cool2:

Hanut zaczyna się chyba przyzwyczajać do nowej pory wieczornego spania, bo dziś było zdecydowanie mniej wrzasków :tak:
Poza tym u mnie nuda, nic się nie dzieje, nie mam o czym pisać :szok:

natala - jak po imprezce?
Grubelku - słusznej wagi jest Wiktorek, nie ma co ;-)
maarta - jak było na "zlocie"? Tyle bąbli w jednym miejscu musi super wyglądać :laugh2:

Witam porannie :-)
Nineczko imprezka bardzo się udała :tak:
Ja wczoraj miałam szaleńczy dzień prania. Tyle ludzi w tym domu mieszka, ale jak ja sie nie wezmę za pranie to nikt tego nie zrobi :confused2: Nazbierało się chyba 5 pralek, no a dzisiaj, jak już wszystko wyschło czeka mnie MEGA prasowanie :wściekła/y: Boże jak to kocham :no:

Ale to nic, trochę się pomęczę, a później będę miała relaks :tak: Na 14 mam umówionego fryzjera :-):-):-):-) No, a ja jutro wieczorem jadę do Olsztyna. W sobotę zaczyna się pierwszy zjazd :dull:

Trzymajcie kciuki :-p papa

natala - zaprezentuj swoją nową fryzurę po powrocie od fryzjera :tak: A tak w ogóle to przybij piątkę, bo ja też mam dziś prasowanie. Kiedyś to lubiłam ale powoli mi przechodzi :-p Szczególnie przez te maciupkie ciuchy Hani, których mam całą stertę.

Właśnie potworek śpi a ja zamulam przed kompem choć powinnam robić coś innego. Mam mega lenia ;-)

reklama
Kinga super, wiem jakie to cudowne uczucie:tak::tak:

pogoda dzisiaj do bani:-( i weekend tez taki ma być:-( aja bde miała wolne i chciałam czas z Antosiem spędzić na spacerkach:-)
za tydz tez wybieram sie do Białego na zakuki i do fryzjera:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry