nineczka
Fanka BB :)
Grubelku - po raz setny powtarzam - podziwiam Cię szczerze!!! Dwa bąble i sobie radzisz a ja z jednym wymiękam
Zrobiłam brokułową dziś - łaskawie zjadła ale naleśnik z musem owocowym to prawie jej wpychałam, paskuda jedna... Słoiczki wcina bez problemu... Ale nie ze mną te numery
Po tygodniu zje wszystko heh heh
Miałam dziś 40 minut świętego spokoju a teraz kiedy mała śpi mnie też kładzie. Zmęczona jestem jak koń po westernie
Ściskam, buziam i oddalam się w kierunku wyrka ;-)
Zrobiłam brokułową dziś - łaskawie zjadła ale naleśnik z musem owocowym to prawie jej wpychałam, paskuda jedna... Słoiczki wcina bez problemu... Ale nie ze mną te numery
Po tygodniu zje wszystko heh hehMiałam dziś 40 minut świętego spokoju a teraz kiedy mała śpi mnie też kładzie. Zmęczona jestem jak koń po westernie
Ściskam, buziam i oddalam się w kierunku wyrka ;-)

) bo ma najazd na cytrusy ostatnio....
u nas oki, w sobote jade na zkupki do Białego i do fryzjera. a Antos ostatnio znowu zaczął słoiczki wcinać

Uszy do góry! Jesteś młoda, masz dziecko, znajdziesz w końcu pracę! Piszę o tym dziecku, bo mnie do jednej roboty nie przyjęli właśnie dlatego, że dziecka nie miałam - bali się macierzyńskiego, wychowawczego. Przyjęli babkę z trójką bobasów 
Może coś się poprawi jak się przeprowadzimy, bo inaczej to nie wiem, tak się nie da żyć. Zero radości z bycia razem :-(
Tyloma galeriami otwartymi w jednym w sumie sezonie to chyba nawet Wawa nie może się pochwalić ;-)