reklama

Mazurskie mamy !!!

Witam

Kinga super..... pamietam jak Julka pierwszy raz powiedziała.... tata.... jaka ja byłam zazdrosna.... :wściekła/y:
Dzieciaki jeszcze spią więc mamcia na BB... :-)

U nas też zimno.... i mokro... jesień :-( teraz to już śniegu się nie moge doczekać... :-D ale w sumie do wiosny 4,5 miesiąca.... Julka wstała.... :wściekła/y::dry:
Miłego dnia!

reklama
Kinga- zazdroszczę :cool2: U nas nawet tata już nie tylko "tikaaa" w tym pierwsza sylaba wyżej a druga niżej i tak sobie śpiewamy :laugh2:

Za godzinkę wraca małż a ja jeszcze nie umyta i nie spakowana. Nie mogę znaleźć naszej torby :wściekła/y:
Ja nie mam w co się ubrać! I to serio! Na takie "upały" nie jestem zaopatrzona. Nigdzie nie wychodzę (nie licząc spacerów z małą na naszym zadupiu - deptaku więc nawet o jesieni i zimie nie pomyślałam. Może naciągnę małża na jakieś zakupy w Białym, bo w moim mieście nie ma na mnie rozmiarów :-p
Grubelku - oglądałam rano pogodę na tvn24 i zapowiadali śnieg z deszczem na jutro więc może twoje marzenie o śniegu już wkrótce się spełni ;-)
Miłego weekendu dziewczyny! Spadam, bo do wieczora się nie spakuję :-)

Witam się.... :-)

Oj dziewczynki... nieładnie :wściekła/y: Gdzie jesteście? Wracać na BB, szybciutko.... ;-)
U nas wszystko w porządku... Julka ma kryzys dwulatka i jest strasznie upierdliwa...:wściekła/y: zwariowac mozna... Młody za to bardzo spokojny i cierpliwy na jej fanaberie... ;-) a ja lepiej nie mówić... nie mam juz siły...
Miłego dnia!

Och Grubelku TY nasz aMatko Polko, mam nadzieje ze Julce przejda złości. W Antka tez ostatnio jakis diabel wstapił, jest nie do zniesienia.
a u mnie ciągle to samo czyli brak czasu, najwazniejsze że net naprawili więc bede częściej zagladać, ostatnio wszytsko zaniedbałam, ale nadrobie, obiecuję:tak:
Miłej nocki Laseczki zyczę!!

Witam i ja w końcu :dry: Mam deprechę jesienną chyba a w połączeniu z pms-em sprawia, że jestem śnięta jak nie wiem :no: A teraz zamiast iść spać nadrabiam zaległości na BB :cool2:
Hania marudna ostatnio jak nie wie, bije mnie i wszystkich dookoła :wściekła/y: Zabraniam, mówię nie wolno, odsuwam od siebie, ignoruję i d..a blada :wściekła/y: Ręce opadają...
Jęczydupa na całego :dry: A zmiana pieluchy :szok: Wierzga, wyje, krzyczy, rzuca się, wstaje, obraca... Normalnie mam dziecko z ADHD chyba.
No dobra - pomarudziłam i już mi lżej ;-)
Z dobrych wieści - kupiłam sobie flanelową piżamę heh heh i jest mi w końcu ciepło ;-):laugh2:

reklama
Cześć dziewczynki.....

No wkońcu......
Dzieci spią mam czas dla siebie = BB :-)

Nineczko Julka robi to samo..... do tego ucieka z nocnika.... włazi na krzesełko do karmienia i staje... :szok: a mi się włosy jeżą.... :szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i nie chce jesc... :no:
ja gotuje specjalnie dla niej obiadki a ona NIE! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Maarta wygląda na to że maja przesilenie jesienne... :-p

U nas ok :tak:
Z Wiktora straszny smieszek i apetytu mu nie brak w przeciwieństwie do siostry....:-)

Miłego dnia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry