reklama

Mazurskie mamy !!!

na AZS najlepsza jest maśc Elidel starsznie droga ale bez sterydów . no i zyrtec do tego niepotrzebny . maja tez miała i maść rewelacyjnie pomogła.u nas zamiast glutenu okazało sie dopiero po czasie ze to uczulenie na chemię tzn. proszki szczególnie te dla dzieci , płyny do kąpieli , oliwki . musisz zmienic kosmetyki na olilatum alebo balneum . codzieniei po 3x dziennie smarowałam ja lipobaze albo clobaze taki kremik nawilązajacy

reklama
o jak zmniejszyłam czcionke to i posty dochodze . pozdrawiam was kochane . ale znów szwankuje mi komp .posty musze dzielic na kilka co doprowadza mnie do szewskie pasji . wszytskim dzidziusiom m,azurskim duzo zdrówka .

Witam! Przepraszam, że nie odzywalismy sie, Antos ma sie lepiej, juz prawie wyleczone zapalenie jamy ustnej ale mamy zła wiadomośc, otóż bedzie miał Niuniuś operację 6 grudnia:-( jego wodniaczek na jąderku znacznie sie powiekszyłi chirugr dziecięcy stwierdził, że nie ma na co czekać, że bedzie tylko gorzej. Na sama myśl sie boję...:-(
Zdróweczka zyczymy Filipkowi!

Filip ma małą infekcje. Dobrze że poszłam z nim szybciej... ma lekarstwo, powinno byc juz ok za pare dni.
Moje dziecko jednak nie wygląda na chorowitego;-)

c4252734bcef3621.jpg

Filipek :-)

DOBRANOC!

marta, zdróweczka życzę Antosiowi! ! Na pewno zabieg minie pomyślnie nie martw się. Choc rozumiem że sie denerwujesz, każda z nas "matek" martwi się o swoje dziecko. Będzie dobrze zobaczysz! Informuj naas o zdrówku Antosia.
Ciesze sie że infekcja jamy ustnej juz prawie wyleczona:-) teraz bedzie juz tylko lepiej!
buziaki

reklama
I ja wróciłam w końcu z wojaży na trasie Gołdap - Białystok. Teraz próbuję nadrobić domowe zaległości przez te podróżowanie po 2 razy w tyg :confused2:

Po pierwsze - maarta! Będzie dobrze! Mikołaj da wam prezent na swoje imieniny i zwróci zdrówko Antosiowi! Ważne, że te problemy już się skończą, szkoda tylko, że trzeba aż operacji :no:

MADZIA - witaj wreszcie, mam nadzieję, że tym razem na dobre! eh hehe

Kinga - ucałuj Filipka, niech szybciutko do zdrówka wraca!

A u nas nic nowego, może poza tym, że od wczoraj jestem okularnicą :laugh2: Znowu... Ale za to mogę polecić dobrego okulistę w Białym.

Hania po sterydach buźkę ma lekko ładniejszą, gładszą. Od jakiegoś tygodnia, może więcej używamy balneum do kąpieli i smarowania. Cudów nie widać ale teściowa już działa i mamy wizytę u alergologa przed świętami.
Uspałam małą, pranie się kręci a ja lecę sie umyć, bo dziś czeka mnie jeszcze wizyta w banku :confused2:

Bye bye do wieczora!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry