reklama

Mazurskie mamy !!!

Witam porannie....:-)

Natala nie wiem co napisać..... Głowa do góry... musi być dobrze....

Martaja gratuluje drugiego zebola... my czekamy na górne...:tak:

Kucia jak po szczepieniu...?:confused:

U nas znowu szaro, ale mam nadzieje ze się wypogodzi.... i mykniemy na dwór.....
Poza tym bez zmian...a! jedzie nowy fotelik dla Julki....:-)

Maarta Ty ranny ptaszku....:-) ale ogólnie dobrze sie bawiłaś:confused:

Miłego dnia!

reklama
Witam się i ja. Dziś już lepiej. Wypoczęłam i patrzę już na tą całą sprawę bardziej optymistyczne.
Zapomniałam wczoraj wam napisać, że mieliśmy mieć tą rozmowę wczoraj na 9.30, ale jakaś Pani profesor z Centrum miała imieniny i musieliśmy czekać aż skończą półtora godzinne świętowanie przy kawie i cieście :wściekła/y:

Troszkę się pogoda spsiuła, ale na spacer na pewno pójdziemy. Jutro jadę z małą do mojej siostry na dwa, trzy dni.

Martaja gratuluje zębolka u Jakuba.
Kinga a co Ci tesciowa zrobiła?

Dziękuję Wam wszystkim, że mnie wspieracie. :-):-)

A to z naszego pobytu w Centrum:

Załączniki

• DSCF1820.JPG
    DSCF1820.JPG
    47,4 KB · Wyświetleń: 32
  • DSCF1824.JPG
    DSCF1824.JPG
    47,2 KB · Wyświetleń: 46
  • DSCF1830.JPG
    DSCF1830.JPG
    50,4 KB · Wyświetleń: 36
  • DSCF1831.JPG
    DSCF1831.JPG
    48,8 KB · Wyświetleń: 31
  • DSCF1833.JPG
    DSCF1833.JPG
    53,6 KB · Wyświetleń: 36
Witam cieplusio;-)

Noc mineła nam spokojnie laski. Mała Neluszka po szczepieniu odpókac zachowywała sie dobrze nawet samo ukłucie przyjęła bardzo dzielnie. W domku dostała cycuszka zasneła przy nim później-szybciutka kąpiel cycuszek mizianki butelka bajeczka i aśku. Spała całą noc także obawy były zbędne.
Dzisiaj siedzimy w domku własnie nałozyłam farbe na kudełki mała spi zaraz biore sie za zmywanie :szok: o 16tej mam strzyżenie pieska:cool2:. Takze rzadnych konretnych planów brzydka deszczowa pogoda u nas:baffled::baffled::baffled:
A i z dobrych wieści mała przekroczyła magiczne 6 kg:-D:-D:-D

Natala bardzo się ciesze że leiej sie czujesz fizycznie i co najwazniejsze psychicznie juz Ci to pewnie pisałam ale dodam jeszcze raz podziwiam Ciebie dzielna z Ciebie babeczka. Wszystko bedzie dobrze wiara naprawde czyni cuda. Ja jestem dobrej myśli. Grubelek ma racje u siostry sie odpeżysz .

Kinga co sie stało że tesciowa podniosła Ci ciśnienie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Maarta film do bani ale jak wypad się udał ze znajomymi ? Dobrze sie bawiłyscie?
Grubelku pochwal sie fotelikiem dla Juleczki koniecznie jak przyjdzie :tak::tak:

Dobra uciekam czas wkręcic się w domowe porządki :szok::szok::szok:

MIŁEGO DZIONKA!!!

czesc
u mnie kiepsko.. zle sie czuje mam dusznosci i problemy z nabraniem powierza do płuc
jezeli tak bedzie dalej dzwonie po meza i jade na pogotowie.
mam jednak nadzieje ze mi przejdzie:-( ale to juz nie pierwszy raz mi sie zdarzyło.
jezeli wieczorem sie nie odezwe tz że jestem w szpitalu.
3majcie za mnie kciuki

natalia jaka ta twoja córcia śliczna, cukiereczek. buziaki dla was duze
kucia szkoda pisaac bo zaraz mi sie cisnienie podnosi..

Witajcie.
Dziękujemy za gratki z okazji ząbalka!
Kinga...tak dzisiaj paskudnie...słońce, desz...pogoda w kratkę :/ A co za jazdę miałaś z teściową :confused: A ty lepiej dzwoń po męża i do lekarza...to nie są żarty tym bardziej, że jesteś sama z dzieckiem w domu! A robiłaś już te wyniki na tarczycę? Bo to wszystko może być powiązane :confused:
Grubelku pochwalcie się fotelikiem!!
Natalko cieszę się, że już troszkę lepiej z twoim samopoczuciem...to ważne bo i małej się udziela... A wypoczynek u siostry ci dobrze zrobi...Więc udanego wypadu!!
Kucia Neluszka wam rosnie jak na drożdżach...no i jakj dzielna Brawo!! Jakiego macie pieseczka??

Był przed chwilką mój mąż...zjedliśmy obiadek i dalej z moim małym łobuzkiem zostałam sama :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry