Martaja super filmiki;-)
co do piesków to my mamy, kundelka Kamusie, ona jest chyba najlepszym psem jakiego znam, Antek robi z nia co mu sie tylko podoba

ciaga za uszy, łapie za ogon, siada i na niej jezdzi, a psina bardzo cierpliwa. Tak wogóle to ona ze schroniska była zabrana, bawlismy sie jak zareaguje na dziecko ale pies jest bardzo oddany. co do sierści-cóż, tegos ie nie uniknie, jezeli w domu są alergicy to niestety nie nada sie żaden pies, każdy gubi sierść oprócz Yorków itp, one nie maja sierści tylko włosy i takie pieski jak najbardziej.
Osobiście sznaucerów nie polecam, sa to bardzo ruchliwe pieski, potrzebuja dużo ruchu i wilele rzeczy w domu niszcza, ciągle chca sie bawić. No i trzba wziąc pod uwage to, ze małe pieski sa bardziej szczekliwe:-(
dla dzieci, dla rodzinki najlepsza sa takie rasy jak labldor, z doswiadczenia Wam mówię, że potzrebny jest do dziecka pies o bardzo spokojnym usposobieniu.
Kinga a kiedy bedziesz miała wyniki badań?? znasz juz powód? mnie tez ostatnio pobolewa podbrzusze az sie sama martwie czy przypadkiem nadżeri nie mam, czas ie do lekarza wybrać.
co do lekarzy to mi sie przypomniało, ze pewnie w Olecku oddzial ginpoł w szpitalu zamkna, cholercia chyba sie strajk jakis zapowiada, ordynator odchodzi, wiecie, zażądał skubany 28 tys a tyle mu nie dadza, jakaś paranoja, zeby to przynajmniej specjalista był a tak naprawde to strach do niego iść.