reklama

Mazurskie mamy !!!

Cześc to znowu ja na chwilę :-( Po tej wycieczce nie mogę dojśc do ładu ze wszystkim.... :wściekła/y: Ciągle jakies pranie... i sprzatanie :baffled: Stałam się jakąs przykładną zoną :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: Straszne!!! Macie rację polskie chłopaki są najlepsze (?) :tak: :-D
Nineczko przykro mi z powodu Hani, masz rację z tym lekarzem głupia baba :dry: mam nadzieje że tennowy będzie lepszy.
To na razie pa pa:-)

reklama
hop hop
ja juz w pracy
dzis znów mysle co u natali i amelki ?pojechały na badania czy juz na operacje??:sick:

ale sie opuszczamy mamki z piasniem :(

Opuszczamy się to fakt :zawstydzona/y: Wstydzam się :zawstydzona/y:

Ja co prawda mam wolne co nie oznacza, że się wyspałam :wściekła/y: Moje kochane dzieciątko już o 6 rano stwierdziło, że sie wyspało. Mąz miał się nią rano zająć, więc ja smacznie chrapię dalej a tu miuzik na całego :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Mój kochany małżonek wziął małą do naszego łózia razem z jej sprzetem gimnastycznym i zabawiał ją włączając to na cały ryj :wściekła/y: Ło matko! Czemu ci mężczyźni tak wolno myślą? Ja daję mu sie wyspać i spadam z małą do drugiego pokoju i tam się z nią bawię.

Jutro jedziemy na 3 dni do Białegostoku. Zmiana klimatu choć na parę dni dobrze mi zrobi :cool2: Rodzice męża nie widzeli małej już 2 miesiące i nie mogą się doczekać. Skorzystamy z tego i wybyjemy gdzieś we dwoje :-p

nineczko to miłego wypoczynku wam życze ;-)
u nas ztym przynoszeniem małej było identycznie . jak chciałam pospac to mu sie zaraz nudziło i juz nie było jak spac. cała ekipa wraz z zabawkami , palcem w oku ,ślina na buzi i cała resztą lądowała w naszym łózku i chcac niechcac musiałam spac
etraz ten problem sie skonczył za to sa inne :cool2:

Tez czekamy na jakies wieści od Natali i bedziemy trzymac kciuki za Hanie, Nineczko miłego wyjazdu!
Moje dziecko nie dało długo pospac dzisiaj, jak zawsze do 7, no ale dobre i to:tak: ciesze sie ze przynajmniej mi cale nocki przesypia, zasypai o 19 i spi bez przerwy do 6-7:tak: w koncu przestałam wstawac w nocy, nie ma pobudek.
Babcia znowu czyms nakarmiła Antka bo ma czerwone policzki, ma skaze białkowa i tyle razy powtarzałam zeby uwazac co mu sie daje.... ech...
Miłego wieczorku Kobitki!

Hej hej dziewczyny :-) opuszczamy się okrutnie... Gdzie jesteście. Ja to chyba już wracam po tej przerwie i tak z niczym nie nadążam.. :baffled: Co tam u was?
Natala odezwij się!!!

No własnie gdzie się wszystkie podziałyście?? ja od jutra bede na wolnym, spedze troche czasu z moim dzieckiem:-)
Grubelku czekamy na relacje z Włoch no i na kilka foteczek:-)

Melduję się po krótkiej przerwie :-)
Wczoraj wróciłyśmy z Białegostoku. Odwiedziłyśmy neurologa, Hania miała USG przezciemiączkowe i wszystko jest OK :-):-):-)
Ma asymetrię i zaburzenia na osi główka - barki, za mocno zaciska piąstki ale to wszystko do wyćwiczenia. Przez rok będziemy pod opieką neurologa no i oczywiście rehabilitacja. We środę jedziemy do Ełku na pierwsze ćwiczenia.
Byłyśmy dziś na szczepieniu i moja kluska waży już równe 6500 i ma 63 cm "wzrostu". To nowe mleczko jej służy :-D
W niedzielę chrzściny wiec masa roboty przede mną. Prawdopodobnie będą tylko nasi rodzice i rodzeństwo ale może to i dobrze :dry: W małym gronie będzie spokojniej.
Pisać, pisać, nie obijać się koleżanki mazurzanki (nie wiem czy nie napisałam tego z ortem ;-))!!!

reklama
witam
ja mam dni swira . r* wraca wiec troche roboty przede mna . i przyjemnosci:-p :-p :-p gotuje , peike, sprzatam . uf nawet na swieta tak sie nieztyrałam bo niby dla kogo dla samej siebie mi sie nie chcialo.
natala?????????????????????????????odezwij sie .... :sick: :confused: :confused:
nineczko . super ze hania trafiła na lekarzy co powiedzieli cos konkretnie . napewno rehab. pomoze i bedize ok.
:cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry