reklama

Mazurskie mamy !!!

marta rouzmiem Cie:tak: ja do puki mam możlwosc siedziec w domu z synem to robię to:-) i ciesze się macierzyństwem :blink: nikt mi tego wspolnie spędzonego czasu z dzieckiem nie odbierze. Widze jak rośnie jak sie rozwiaj i jakie robi postepy z dnia na dzień i to własnie ja z mezem nauczylismy go sikania bez kozystania z pampków i to dzieki temu miedzy innymi ze jestem w domu:)

reklama
Ja bardzo was rozumiem dziewczyny i zgadzam się z wami :-) Lecz my chcemy aby Alan miał też kontakt z dziećmi bo tu nie ma do kogo iść aby młody mógł się pobawić z innym dzieckiem i nie chcemy aby był taki "dziki"i aby nie zabrakło mu kontaktu z dziećmi.

No my na kontakty z małymi dziećmi nie narzekamy. Na samej naszej klatce jest (oprócz Jakuba) 6 małych dzieci w tym trójka w Jakubka wieku :tak:
I tak sie zastanawiamy cały czas czy jak ja pójdę do pracy to dawać JAkuba do żłobka czy jeszcze przez pewien czas nianię wziąść.
Agnieszko tylko pozazdrościć takiego przedszkola :tak:

rozumiem Agnieszka:)

U nas to Filip ma duży kontakt z dziecmi zwlaszcza na placach zabaw:blink: no tylko zimą taki zastój...

a ja oglądam serial na wspolniej:)

No, no trochę mnie tu nie bylo i proszę, nadążyć w czytaniu nie mogę:-):-)
a ja dzisiaj byłam u fryzjera, później przyjechała koleżanka na ploteczki i pobawić sie z Antosią (normalnie ma na punkcie małej bzika,może dlatego, ze sama jeszcze nie ma takiego bąbelasia):-)
Atra saneczki normalnie full wypas;-)
Agnieszka Twój Alanek jest normalnie do schrupania:tak:
Kinga mocno trzymam kciuki i do jutra nie puszczam:happy:
A wstawiłam na jutro rosołek i idę jeszcze zapeklować karkóweczkę;-)

Ooo i ja za 15 minut będe miała męża w domu, więc trochę ogarnąć muszę hehe
No udało mi się naprodukować pięć stron :tak: ale pewnie jak to przeczytam to zostaną dwie hehe
Tosika fotkę dzieła fryzjera wklej!

moj mąż też juz w domu, ja byłam w aptece kupiłam test na jutro rano. Zmarzłam jak psie ***** :baffled:
M zmeczony po całym dniu.... nie dziwie sie
musze zajac sie wiec synem sama:) co najmniej do 23 bede miala zajecie.
tosika a co z włoskami robilas? ale Ty pichcisz! :) aż mi sie zachciało rosołku i chyba jutro zrobię:-)
marta milego wieczoru z mezem:tak:
agnieszka milego wieczorku rowniez zycze:blink:

a ja narazie znikam... ciao

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry