reklama

Mazurskie mamy !!!

Muzyka u sasiadow ucichla,familia moja juz spi tylka ja nie moge zasnac i klikam z komorki.Widze ze wieczorna cisza nastapila .....a wiec ja tez mykam lulu!Spokojnej nocy pa Dobranoc

reklama
Agnieszka nie wie że tutaj od 13 dopiero zaczynamy działania hihi :-p spokojnej nocy rodzinko

A ja zabawiam sie z synkiem...
mąż śpi..

Kinga jestem taka zła na siebie, za tego fryzjera, że szok:wściekła/y::wściekła/y: Chodzę do niego od lat, gość uważa sie za mistrza (oczywiście za słowo mistrz przez wielkie M odpowiednio się ceni) więc powinien mi powiedziec,że nie powinna tego robić:-( a we mnie to chyba buszują jeszcze pociążowe hormony ;-) no zachciało mi się loków... mój fryzjer zrobił mi tzw. styling, czytaj po naszemu-lekka trwała. I wyglądam okoooopnie!! Miałam w swojej karierze blond, rude, krótkie, długie (ogólnie jestem brunetką) ale kurka zeby se trwałą strzelic!!!:no::no: Wiecie jak mnie dzisiaj syn skwitował: mamuś coś ci się fryzura rozstrzepała!!!:baffled:

tosiu kochanie spokojnie, na pewnoe nie jest tak źle jak piszesz i jak mowi synek:-p;-) zawsze możesz wyprostować włosy jak cos:tak: no pokaż fotkę odpowiem ci szczerze.. i usuniesz ją jak bedziesz chciala:blink: Nie doluj się kobieto bo to zaden powod. A mąż co powiedzial?

p.s. wiedziałam ze sie zjawisz... :-);-)

Bo my dwie takie nocne marki heheeheh
M też coś w niej nie pasi:-(:-(:-(
Nie pokaże się publicznie, okropnie wyglądam:wściekła/y: Może jak sama ułożę to jakoś lepiej będzie:tak:
A tak na marginesie to chyba trzeba pomyśleć abyśmy mogły otworzyć wątek zamkniety....na zdjęcia:tak:
a ja teraz w ramach rekompensaty siedzę i oglądam ...anię z zielonego wzgórza (uwielbiam!!wszystkie części przeczytałam jak byłam nastolatką:-):-)) i wcinam rurki z bitą śmietaną, a co!!

tosia rurki z bitą śmietaną!!!:szok: jade do ciebie!!!!:angry::-):rofl2:
no jasne dogadzać sobie trzeba bo raz sie żyje a co:tak::-)
Co do tych zdjęc to masz rację, musze napisać do moderatora:blink: zapytam.

A ja ide... może cos w tv bedzie.. chociaz znając mnie to ja bede oglądała discovery i national geographik :-p lubie...

i też coś zjem... ;-)

reklama
Witajcie kochane!
Wczoraj chłopcy zamiast usypiać się nawzajem wzięłi latarkę weszli pod kołdrę i sobie świecili...zabawa po pachy :tak: No ale mała godzinka i Jakub zasnął, ot sobie przerwę na zabawy z tatusiem zrobił. A ja już nie zaglądałam, bo mąż siłą do wyrka ciągnął hehe:zawstydzona/y:;-)
Dzisiaj od rana również chłopcy zajmują sie sobą. Ja posprzatałam i wstawiłam ryż i jajka na sałatkę z tuńczykiem, bo obiecałam, ze zrobię babci. I tak sobie myślę, bo mają dojść na 100% dzisiaj do nas dwie paczki -kosmetyki i urządzenie wielofunkcyjne, no i może obraz dojdzie a my około 16 b edziemy wyjeżdżać...więc mam nadzieję, ze paczki szybciej przyjdą. No a poza tym zwariowany dzień mamy. Ma przyjść koleżanka z synkiem (do niedawna mieszkała naprzeciwko nas) i znajomi mają zajechać z dziećmi... A potem zjazd rodzinny :tak: I chyba zostaniemy na noc u moich dziadków ( na szczęście mają warunki) bo z Jakubem nie da się inaczej, bo nie uśmiecha nams ię wracać o 19 :-) Ale wezmę kompcia..to może kliknę wam małego posta :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry