agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Muzyka u sasiadow ucichla,familia moja juz spi tylka ja nie moge zasnac i klikam z komorki.Widze ze wieczorna cisza nastapila .....a wiec ja tez mykam lulu!Spokojnej nocy pa Dobranoc
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
spokojnej nocy rodzinko 

Chodzę do niego od lat, gość uważa sie za mistrza (oczywiście za słowo mistrz przez wielkie M odpowiednio się ceni) więc powinien mi powiedziec,że nie powinna tego robić:-( a we mnie to chyba buszują jeszcze pociążowe hormony ;-) no zachciało mi się loków... mój fryzjer zrobił mi tzw. styling, czytaj po naszemu-lekka trwała. I wyglądam okoooopnie!! Miałam w swojej karierze blond, rude, krótkie, długie (ogólnie jestem brunetką) ale kurka zeby se trwałą strzelic!!!
Wiecie jak mnie dzisiaj syn skwitował: mamuś coś ci się fryzura rozstrzepała!!!
;-) zawsze możesz wyprostować włosy jak cos
no pokaż fotkę odpowiem ci szczerze.. i usuniesz ją jak bedziesz chciala
Nie doluj się kobieto bo to zaden powod. A mąż co powiedzial?
Może jak sama ułożę to jakoś lepiej będzie

jade do ciebie!!!!
:-)
zapytam.
lubie...też uwielbiamy z M te programy:-)A ja ide... może cos w tv bedzie.. chociaz znając mnie to ja bede oglądała discovery i national geographiklubie...
i też coś zjem... ;-)
No ale mała godzinka i Jakub zasnął, ot sobie przerwę na zabawy z tatusiem zrobił. A ja już nie zaglądałam, bo mąż siłą do wyrka ciągnął hehe
;-)
I chyba zostaniemy na noc u moich dziadków ( na szczęście mają warunki) bo z Jakubem nie da się inaczej, bo nie uśmiecha nams ię wracać o 19 :-) Ale wezmę kompcia..to może kliknę wam małego posta