reklama

Mazurskie mamy !!!

No Kinga Filipek jak Antek, Antek tez 23 kg waży, w ubraniu pewnie więcej, no i 107 cm ma:-)
no widzisz Filip tak jak twój Antoś widzę :-) a młodszy jednak jest...
Cóż taka rodzina nasza dużych ludzi sporo:tak:
Marta fajnie ze też spacerujecie sobie :) jasne bo spacer to samo zdrowie. A z ćwiczeniami się nie rwij jeszcze ;)

Miłego popołudnia
My ruszamy na ten spacerek! :happy:

reklama
To wychodzi na to że moje dziecko jest ewenementem z tej grupy... ma 16 kg 111cm i równo 4 lata czyli wysoki, szczupły a przy tym sporo za lekki jak na swój wiek :eek:

Aneta Chudzinka z tego twojego syneczka rzeczywiście:) no i wysoki! :) No ja jestem ciekawa do grudnia ile Filip bujnie w górę ale skoro teraz ma już 106cm to pewnie trochę przybędzie cm:tak: bo wagowo to myślę że moj Filip albo zostanie tak jak jest abo nawet straci troszkę bo teraz wiadomo wiosna lato bedzie to dzieciaki wybiegają się wyszaleją...
No zobaczymy :happy: podsumuję jak mój bedzie miał 4 lata!

Agnieszka odezwij się co u was? halo?! :blink:

Nineczka a co tam dziś u was? :)
Marta100 jak maluszek?

MIŁEGO DNIA

To wychodzi na to że moje dziecko jest ewenementem z tej grupy... ma 16 kg 111cm i równo 4 lata czyli wysoki, szczupły a przy tym sporo za lekki jak na swój wiek :eek:

Kochana On jest "normalny" jak na swój wiek, to Antos i Filipek dużo ważą, wiekszośc czterolatków około 16-17 kg wazy:tak:
NO ale wysoki z Niego chłopak;-)

A Piotrus ma się dobrze:-)Grzeczniusi, daje mi pospać, nie jestem zmęczona:tak:

Wczoraj miałam zebranie w przedszkolu - wybraliśmy program, "podręczniki", komitet rodzicielski itp. Od przyszłęgo miesiąca 2 x w tyg będzie angielski, później dojdzie taniec towarzyski (super - mała uwielbia tańczyć), zajęcia sensoryczne, indywidualna opieka logopedyczna... Fajnie ale dla mnie wiadomością dnia jest to, że moje małe wreszcie pozwoliło związać sobie włosy w kuzyczek :szok: I to sama zaproponowała - "pani będzie szczęśliwa jak będę miała kucyk".
Mój autorytet rodzicielski nie istnieje :confused2:

marta100 ciesze się że Piotrulek ma się dobrze :-)
co do Filipa i Antosia- to są naprawdę potężni chłopcy :rofl2: Mój Filip jak ostatnio popchnął chłopca jedną ręką to mały poleciał od razu a starszy od Filipka był o rok i dużo szczuplejszy..
A najlepsze jest to że moje dziecko jeszcze sobie nie zdaje sprawy z tego ile on ma siły w rękach zwłaszcza i ciekawe co to będzie w przedszkolu:eek: heh :-p Ach przynajmniej sobie poradzi z każdym jak będzie trzeba:tak:;-)

nineczko niezła jest ta twoja Hania:-D więc kucyczek specjalnie dla pani?;-) I fajnie że bedzie miała takie zajęcia! :tak:

Ja biorę się za ćwiczenia..

Martuś no wysoki wysoki juz po samych nogach widać jaki będzie gigancik. Zresztą ma za kim co prawda ja przęcietna 166cm, mąż 188cm ale za to teść ponad 190cm a szczuplutki jest i sądzę że zostanie bo po kim miałby być inny jak rodzice i dziadkowie na nadmiar ciała narzekać nie mogą. Z rzeczami tylko mam do niego problem ponieważ na długość rozmiar 116 jest idealny ale za to spodnie w pasie się zsuwają więc zanim coś kupie to wybieranie i przebieranie ze stosów porównywanie które najszczuplejsze eeee oszaleć idzie...

Kinguś niezły cel sobie obrałaś 50 kg łoooo to ja mam 53 i wydaje mi się że z lekka za szczupłą jestem :eek: ile masz wzrostu?

Nineczko ale ma to swoje plusy przynajmniej wiesz ze Haniu Panią ubóstwie :-D ja do dziś pamiętam wredna Panią Agatę z zerówki jejku jak ja jej nietrawiłam chude, małe z mizernymi bląd włosami jak by jej tam jakis ptak gniazdo zrobił a taki wredne i panoszące sie brrrr koszmar nocny do końca życia...

Aneta ja ważę teraz 55kg. a mam 164cm

Puki co wracam do ćwiczeń i na miasto jeszcze skikne z małym
a potem do was zerknę! :tak:

Ja doskonale pamiętam swoją wychowawczynię z przedszkola - naderwała mi ucho, latami sie goiło :wściekła/y:

Z wagą to chyba zależy też od grubości kości - ja mierząc 169 cm waże 57 - 58 kg i chyba przez biust spory i brzuch nie najlepszej jędrności wyglądam "solidnie" :sorry:

reklama
Ja się na temat wagi wole nie wypowiadać, zostało mi trochę tu i ówdzie hehe, ale walczę z tym;-)
Panią z przedszkola tez niemiło wspominam, zawsze na siłe kazali spać, na szczęście u Antkla w przedszkolu nie ma przymusowego leżakowania, śpią te dzieci, które chcą.
Hehe Kinga co do gabarytów chłopaków, panie z przedszkola śmieja sie, ze jak Antek któreś dziecko klepnie to więcej juz go nie zaczepi:-D ale sam nie zaczepia nikogo, tylko oddaje, odda solidnie więc nikt juz nie podskakuje;-) I tak powinno być;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry