reklama

Mazurskie mamy !!!

Aga ty stara?????!!:-D:-) kobieto hehe
wiesz każdy bez względu na to ile ma lat tęskni za ojczyzną i tak już jest i będzie! :tak:

U nas też okej!
razem z M odchudzamy się i ćwiczymy na maksa:) dobrze nam idzie, mamy swój cel i do niego dążymy.
Filip nam szybko zasypia teraz bo popołudniami spacerujemy po 5km więc dzieciak się nachodzi i po 19 już śpi :)
zdrowy jest co najważniejszy i my też! :))

reklama
Aga ty stara?????!!:-D:-) kobieto hehe
wiesz każdy bez względu na to ile ma lat tęskni za ojczyzną i tak już jest i będzie! :tak:

U nas też okej!
razem z M odchudzamy się i ćwiczymy na maksa:) dobrze nam idzie, mamy swój cel i do niego dążymy.
Filip nam szybko zasypia teraz bo popołudniami spacerujemy po 5km więc dzieciak się nachodzi i po 19 już śpi :)
zdrowy jest co najważniejszy i my też! :))

;-)
No to super:)
Tylko nie przesadźcie z tym odchudzaniem :rofl2:
A jak zdrowie dopisuje to najważniejsze :tak: cieszę się że wszystko u was ok.
Mam nadzieję że jak wypali nasza wspólna impreza to świetnie się wybawimy :tak::-D

No my też mamy taką nadzieję ;)
Ostatni raz bawiliśmy się razem na moich 24 urodzinach! :-) i to jeszcze was musiałam zaciągnąć do tego clubu... heh
Mam nadzieje że teraz będziesz bardziej wyluzowana i poszelejesz! ;)

Idę do wyrka bo mężuś woła na filma :happy:
do jutra!

No my też mamy taką nadzieję ;)
Ostatni raz bawiliśmy się razem na moich 24 urodzinach! :-) i to jeszcze was musiałam zaciągnąć do tego clubu... heh
Mam nadzieje że teraz będziesz bardziej wyluzowana i poszelejesz! ;)

Idę do wyrka bo mężuś woła na filma :happy:
do jutra!

Tak pamiętam:)
Ale Ja totalnie nie miałam wtedy ochoty na tańce ale do klubu poszłam :tak::-)
Teraz mam zamiar się bawić :tak::-D
Pozdrów M i ucałuj Filipka:)
Dobranoc

hejka
Jak mija wam sobotni wieczorek?

U mnie ok,dzień minął szybko i przyjemnie.Byliśmy dzisiaj w muzeum formuły,chłopaki zadowoleni z wycieczki a szczególnie Alan choć ten duży też był podniecony :-D

ja trochę obolała ale ogólnie jest okej.
dzień zleciał i nam szybko. moj M teraz na uczelni do 20.
Ja poćwiczyłam i teraz odpoczywam.
Jutro idziemy do moich rodziców na obiad ( nie wiem jak to przetrwam) :confused2:

Aga fajnie minął wam dzień:)

bo moja mama robi spaghetti z całej paczki makaronu plus farsz oczywiście i to wszystko zapiekane w piekarniku!:eek: mega wypas, uwielbiam jej spaghetti a Filip to juz wogóle ale od kąd jesteśmy na diecie liczymy kcal no i wiesz... będziemy jedli jak wróble :sorry:

reklama
bo moja mama robi spaghetti z całej paczki makaronu plus farsz oczywiście i to wszystko zapiekane w piekarniku!:eek: mega wypas, uwielbiam jej spaghetti a Filip to juz wogóle ale od kąd jesteśmy na diecie liczymy kcal no i wiesz... będziemy jedli jak wróble :sorry:

No tak jak dieta to dieta,spaghetti powinno odpaść ale jak tu odmówić pyszności mamy prawda:)
...a spaghetti mniammm pycha:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry