reklama

Mazurskie mamy !!!

Hehe Kinga co do gabarytów chłopaków, panie z przedszkola śmieja sie, ze jak Antek któreś dziecko klepnie to więcej juz go nie zaczepi:-D ale sam nie zaczepia nikogo, tylko oddaje, odda solidnie więc nikt juz nie podskakuje;-) I tak powinno być;-)
No i tak powinno być. Dziecko musi umieć się bronić jeżeli trzeba! :tak: Mój Filip też się nie szczypie hehe :-)

Ja już i po ćwiczeniach i po spacerze z Filipem :)) młody aż cały mokry był. :sorry:

reklama
Agnieszka odezwij się co u was? halo?! :blink:
Witam was:)
W wolnej chwili was podczytuję ;-)
U mnie nic ciekawego.Praca,dom,rodzina,zakupy a także pstrykam sobie fotki bo tydzień temu zakupiłam sobie lustrzankę o taką Nikon D3000 18-55 VR + 55-200 VR Kit - Lustrzanka cyfrowa Nikon w RTV EURO AGD :happy:
Teraz przymierzam się do zakupu dodatkowego lensa:)

Czekamy z mężem i synkiem na nasz urlop:)dokładnie za miesiąc o tej porze będziemy już w Polsce,mam zamiar odpocząć,iść na imprezę(tym razem świetnie się bawić)i spędzić troszkę czasu z rodzinką:)

Co do dzieci to są to silne i duże chłopaczki i dobrze bo będą umiały się bronić a to w życiu na pewno im się przyda to nie raz:)
Ja przyznam się z ręką na sercu że nawet nie wiem ile mój Alan warzy i mierzy ale sprawdzę to na pewno w Polsce i wam napiszę:)
Miłego wieczorku:)

agnieszka 20go marca imprezka pamiętajcie ;-):-) my zapytamy jak to będzie wyglądało w kaperze a jeżeli się nie da to wymyślimy coś innego na pewno.
No ciekawa jestem ile twój Alanek waży i mierzy :)

Miłego wieczorku!
My z mężem już po ćwiczeniach:) wyskoczyłam spod prysznica i teraz piję harbetkę zieloną odpoczywamy! :)

Noooo Aguś się nam odnalazła :-D witaj kobieto wśród żywych.
Mnie niestety mięsko przyszło smarzyć, a tak mi się nie chce. Jedziemy jutro całym kompletem na wiosenne zakupy, wyjazd od razu po śniadaniu planowany powrót późnym wieczorem.

a mnie cały bark boli chyba przesadziłam z ćwiczeniami siłowymi:confused2:

Anetko a co za zakupy wiosenne macie już w planie? :)

Sobie muszę pokupić bluzeczki jakieś zarówno na krótki rękawej jak i na długi ale takie cieniutkie. Robiłam rewoltę w szafie i się przestraszyłam, zostałam o jednym krótkim rękawku i 3 bluzeczkach zwyczajnie dawno nic nie kupowałam.
Mąż akurat jest uzupełniony, co do chłopców to zobaczymy co się trafi w każdym razide nic konkretnego na mysłi nie mam. Więc wychodzi na to ze tylko moja garderoba woła o pomstę do nieba.

agnieszka 20go marca imprezka pamiętajcie ;-):-) my zapytamy jak to będzie wyglądało w kaperze a jeżeli się nie da to wymyślimy coś innego na pewno.
No ciekawa jestem ile twój Alanek waży i mierzy :)
Tak my pamiętamy:)
Rozmawiałam z M i jesteśmy jak najbardziej za...także jak możesz dowiedzieć się co i jak to byłoby super no i jeśli byłyby miejsca to mogłabyś zrobić rezerwacje.
Jak będziesz już coś wiedziała to daj znać:)
A jak nie da rady to pisz na gg coś wymyślimy:)
A co do Alanka to jak go zważę i zmierzę w Pl-dam znać:)

Noooo Aguś się nam odnalazła :-D witaj kobieto wśród żywych.
Witam kochane witam :-D

Ok Aga 1 marca bede już się obeznawała w terenie jak coś :tak:;-) teraz to jeszcze za szybko.
A co tam u was???? jak chłopaki?

reklama
Ok Aga 1 marca bede już się obeznawała w terenie jak coś :tak:;-) teraz to jeszcze za szybko.
A co tam u was???? jak chłopaki?

Oki jakby co czekam na informacje :tak:;-):-)
A u nas ok:)
Mały już śpi od dobrych 40 minut,mężuś ogląda film a Ja usiadłam jeszcze do laptopa:)
Już odliczam dni do urlopu,lubię Anglię i chcę tu mieszkać,pracować ale nie ukrywam tęsknię za Polska i rodziną heh(wstyd się przyznać bo taka stara a tęskni :zawstydzona/y:)
A u was jak tam?Co słychać?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry