reklama

Mazurskie mamy !!!

Kinguś Aguś ale żeście się rozpisały :-D czytam i czytam iiiii przeczytałam.
U nas niedziela od rana również rodzinnie włacznie z obiadem u rodziców a teraz siedze sobie sama. Mąż zabrał chłopców do teściów a ja nadrabiam zaległości w porządkach, namachałam się za wszystkie czasy ale mieszkanko błyszczy.

Co do mojego 4 latka to hmm on w zasadzie jest już całkowicie samodzielny. Ubierze się, rozbierze, sam przygotuje kąpiel, sam się umyje sam wejdzie i wyjdzie z wanny, z załatwieniem potrzeb też pomocy nie potrzebuje. Śniadanko tez sam sobie zrobi, a wygląda to tak że obudzi się rano wychodzi z łóżka idzie do łązieki umyje się pzrebierze z piżamki w rzeczy i idzie do kuchni albo płatki albo i chlebka sobie zrobi najczęściej z pasztetem bądź z drzemem bo za wiele kombinowania nie ma. Ale wiecie on ma 4 latka więc dorosły facet :-)

Och tylko troszeczkę się rozpisałyśmy :-D;-)
Anetko to na prawdę masz już dorosłego synka:)I duma pewnie rozpiera :-)
Ja też dziś dom sprzątałam i to tak porządnie:)

reklama
Witam:-) Weekend prawie cały poza domkiem spędzony, dużo czasu na świeżym powietrzu:tak:
Co do samodzielności to i mój czterolatek samowystarczalny juz jest;-) wszystko robi sam, jeszcze ubieranie różnie wychodzi bo zdarza sie, ze nałoży np spodnie odwrotnie ale wszystkiego uczymy sie metodą prób i błędów.
Domu sprzątać mi się nie chce, w końcu troche tego mam do sprzątania, z mieszkania 50 m teraz prawie 300 m wiec niestety wszystko robię na raty. Myśle o zatrudnieniu kogos do pomocy, jakaś panią bym wzięła zeby mi przynajmniej raz w tyg dom posprzątała, no ale zobaczymy jak to będzie jak do pracy wróce.

Kinga koniecznie pochwal się narożnikiem:tak:

Co do wnętrza to kilka fotek domku pokaże... chyba z zewnątrz juz domek pokazywałam??

Załączniki

• Obraz 030.jpg
    Obraz 030.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 36
  • Obraz 031.jpg
    Obraz 031.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 36
  • Obraz 033.jpg
    Obraz 033.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 47
  • Obraz 0166.jpg
    Obraz 0166.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 35
  • Obraz 0227.jpg
    Obraz 0227.jpg
    4,5 KB · Wyświetleń: 42
  • Obraz 230.jpg
    Obraz 230.jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 36
  • Obraz%20001.jpg
    Obraz%20001.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 46
  • Obraz 234.jpg
    Obraz 234.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 46
  • Obraz%20002.jpg
    Obraz%20002.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 36
  • Obraz%20003.jpg
    Obraz%20003.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 47
marta śliczne mieszkanie i bardzo duże,przypuszczam że jak wrócisz do pracy to będziesz potrzebowała pomocy pani sprzątaczki:)

U mnie jest ok:)
Pozdrawiam!

Martuś mmmm mieszkanko cud miód malina, uwielbiam taki styl :-D a przestrzeń fascynująca. :-D:-D:-D
Nam choć wykończenie zajęło równy rok, mieszkamy od przeszło pół roku to i tak ciągle coś robimy. Nie mamy jeszcze rolet co jest krępujące zwłaszcza wieczorami, nie dorobiłam sieęjeszcze roletek rzymskich czy firanek rzymskich -zwał jak zwał... kominek też jeszcze nieobudowany, wisi taki niedokończony i jeszcze wiele wiele drobiazgów za które zwyczajnie nie ma się kiedy porządnie zabrać :confused2:

Dziewczyny...
Kinga jest w szpitalu z racji tych jej bóli. Jest na silnym przeciwbólowym. Nie chce wypowiadać się za nią więc powie po powrocie do domu. Dostałam Smsa od niej jak siedziałam na fotelu dentystycznym i z wrażenia że tu mi wiercą a od niej taka informacja że usunęłam przez przypadek wiadomość wiec nie jestem pewna kiedy wraca :sorry:
Trzymamy Kinguś kciuki żebyś szybko wróciła do formy!!!

A teraz troszkę moich chłopców byscie nie zapomniały jak wyglądają ;-)

Ami pzred wczorajszym spaniem

Amadeuszek przed obiadkiem

Oliwierek na ostatnim wypadzie w centrum Poznania

Ostatnia edycja:
Dziewczyny...
Kinga jest w szpitalu z racji tych jej bóli. Jest na silnym przeciwbólowym. Nie chce wypowiadać się za nią więc powie po powrocie do domu. Dostałam Smsa od niej jak siedziałam na fotelu dentystycznym i z wrażenia że tu mi wiercą a od niej taka informacja że usunęłam przez przypadek wiadomość wiec nie jestem pewna kiedy wraca :sorry:
Trzymamy Kinguś kciuki żebyś szybko wróciła do formy!!!
Anetko ja nie leżałam w szpitalu. Obyło się bez tego. Cały pn po prostu zdychałam:-( w ndz wieczorem na pogotowie bo tak mnie strasznie bolało. Okazało się ze mam zerwany mięścień. dostaję ketonal w zastrzykach i tabletkach. Bedzie się długo regenerowało i czeka mnie rehabilitacja pewnie. Jeszcze mam kilka badań do zrobienia.
Pozdrawiam was
i wracam do łóżka.
buziaki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry