reklama

Mazurskie mamy !!!

Hejka
Anetko zdjęcia śliczne,chłopcy wyrastają na dużych mężczyzn:)
Kinga życzę zdrówka i szybkiego powrotu do zdrowia:)

U mnie jest ok,praca,dom,rodzina,żyję już urlopem,odpoczynkiem w Pl:)

reklama
dzieki Anetko i Aga.
Marta100 ładnie macie w mieszkaniu:) podoba mi się.
Aneta chłopcy są ekstra:) przystojniaki rosną

A ja odpoczywam, Jutro narożnik rano mają nam przywieźć. dziś facet potwierdził. W końcu! Rano jadę na zastrzyk pierwsze co no i potem juz bedziemy w domku.

miłego wieczorku
ja cały czas poleguję sobie.

Kinga zdrowiej zdrowiej co byś do imprezy wyzdrowiała bo kto będzie wyginał się wtedy na parkiecie ;-):-D
Ciesze się że w końcu narożnik już będziecie mieli:)
Pozdrawiam

Aga oj ja już raczej się nie powyginam na tej imprezie:) każdy skręt ruch prawą ręką sprawia mi ból. Lekarz powiedział że ten mięsień długo będzie się regenerował niestety i do tego potrzebna będzie pewnie rehabilitacja ale o tym dowiem się na 100% w piątek najwczesniej jak pojdę do niego z wynikami.
No ale i tak się sptkamy pewnie i bedzie fajnie nawet bez moich wygbasów;-)

No jutro w końcu narożnik już będzie. ciesze się. no i lampę kupimy od razu, poduszki ozdobne.. takie tam

Ojoj Kinga to sie narobiło:-( wpółczuję, też kiedys przez to przechodziłam, miałam zerwany mięsien w łydce, masakra, na nartach oczywiście:-( ale odbyło się bez rehabilitacji....
trzymam kciuki!

Syneczki chłopaki boskie sa, a jakie cudne włoski maja:-)

dziekuje za miłe słowa co do domku;-) udało nam sie szybko plan budowy zrealizować, bo w zaledwie pół roku wybudowaliśmy i zamieszkaliśmy. W zasadzie wszystko mam zrobione, teraz szukam inspiracji na pokój dla Piotrusia.

Aga oj ja już raczej się nie powyginam na tej imprezie:) każdy skręt ruch prawą ręką sprawia mi ból. Lekarz powiedział że ten mięsień długo będzie się regenerował niestety i do tego potrzebna będzie pewnie rehabilitacja ale o tym dowiem się na 100% w piątek najwczesniej jak pojdę do niego z wynikami.
No ale i tak się sptkamy pewnie i bedzie fajnie nawet bez moich wygbasów;-)

No jutro w końcu narożnik już będzie. ciesze się. no i lampę kupimy od razu, poduszki ozdobne.. takie tam

Życzę pozytywnych wyników:)
Też mam taką nadzieję że impreza nam miło przeminie:)

U mnie ok:)
Dziś ma 34 dzień cyklu i @ nie widać,po ostatnich wygibasach z mężem nie wiem już czego mogę się spodziewać ehhh a może to znowu rozregulowany cykl robi mnie w balona:)
Pozdrawiam

witam was
poniżej zdjęcie naszej rogóweczki. robione telefonem wiec troszke mało wyraźne i kolory nie oddają efektu w rzeczywistości no ale nie wazne;)
Dziś mieliśmy szalony dzień ogólnie:sorry::happy:
Pozdrawiam was!

Załączniki

• rogówka.jpg
    rogówka.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 43
no jesteśmy bardzo zadowoleni z tego zakupu :) dziś od razu kupiliśmy lampę podłogową i jeszcze fotel zamówimy ale to już nie dziś :)

moje dziecko już śpi
mam chwilę spokoju teraz :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry