reklama

Mazurskie mamy !!!

Kinga orientowałaś się już może co z tym Kaperem i rezerwacją na naszą wspólną imprezę?
Czy może się rozmyśliliście?
...pytam tak orientacyjnie i z ciekawości:)
skąd ten pomysł że się może rozmyśliliśmy? coś ty!
Oczywiście wszystko załatwimy zapytamy ale najwcześniej 2tyg wstecz wiec spokojnie;)

reklama
Witam poranną kawą zbożową;-)
Kinga świetne masz literki hehehe Filipek kochany;-) superaśne.
U mnie bez zmian, w końcu słońce widzę za oknem.... a okna brudne że szok!!!! Chyba dzisiaj zostaje w domu i sprzątam....

witam:)

Ja właśnie wróciłam od lekarza. Pomacał mi ramię itp jest lepiej! wyniki w miarę dobre. Ob jeszcze podwyższone ale to normalne bo jest stan zapalny. Leki odstawione wiec juz sie nie muszę faszerować ta daa!

marta100 dzieki dzieki no literki są w deche :tak::-);-) a jak tam u was? jak dzieciaczki?

Miłego dnia
my ruszamy teraz na spacerek:)

U nas też pięknie słoneczko świeci :-) Od razu humor lepszy!

maarta - ja wczoraj kilka okien przetarłam, bo już przez nie świata nie było widać a jak zaswieci słoneczko to :szok:
Kto mi tyle okien w domu wstawił :szok::-D:sorry2:

Ja chcę na spacer a nie siedzieć w pracy!!! Buuu...

..i po spacerku :) godzinka zleciała.
Teraz muszę menu ustalić bo w sobotę zapraszamy rodziców z obu stron na obiadek :) bedzie gościnka.

reklama
Aga pisz co u was jak mija wieczór??? :)

U nas jest Ok nawet powiedziałabym że bardzooo ok:)))
Nie dawno wróciłam z pracy,po drodze zrobiłam zakupy,posprzątałam dom i poszłam po synka do przedszkola:)
Czekam do weekendu bo wybieramy się na większe zakupy,trochę prezentów i pierdółek które chcemy zabrać do Pl:)
No i robimy mały remoncik łazienki w ten weekend(mamy pozwolenie od właściciela)
Umówiłam już sobie wizytę u fryzjera także spokojnie sobie pracujemy z M i po woli przygotowujemy się do wyjazdu:)

A co u was?Jak pogoda w Pl?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry