reklama

Mazurskie mamy !!!

My już po spacerku:)
Dziewczyny mamy w UK tak piękną wiosenną pogodę że aż się żyć chce! :))
Narobiłam zdjęć,byliśmy na placu zabaw i w sklepie,teraz wcinamy lody i winogrona:)
1szy marca sprawił nam cudowną pogodę,cieszę się że wiosna już tuż tuż:)

A jak wam mija poniedziałkowe popołudnie?
Pozdrawiam

reklama
u nas tak pięknie słonecznie było wczoraj :)
dziś już deszczowo.. ale też przyjemnie bo razem w trójkę jesteśmy!!!:happy:

Załączniki

• filipek..jpg
    filipek..jpg
    30,8 KB · Wyświetleń: 30
Filiepk zawsze szeroko uśmiechnięty:)
Fajnie że siedzicie w trójeczkę:)
Ja niestety dziś męża w domu miałam tylko do południa.A jak Ja pracuję to w tygodniu nie widzimy się prawie wcale(czasami tylko w nocy jak któreś z nas wstaje do toalety)ale w weekend jesteśmy razem,tylko ostatnio M pracuje niedziele no ale trzeba w życiu pracować bo takie życie:)

ciekawe co nowego u Anetki??

miłego wieczorku dziewczyny! ja idę kąpać synka i potem jeszcze zerknę na forum pewnie..

Ufff... Dziś juz zdecydowanie lepiej :-) To chyba tylko uczulenie na pracę :laugh2:

Po zdjęcia zapraszam na NK, tutaj nie mam cierpliwości do wstawiania :sorry2: Za głupia jestem i wolno mi to idzie :dry:

Nineczko cieszę się że już lepiej;-)
Hehhe Aga fajne wygibaski Alanka;-) I jak Kinga pisze trzeba uważać bo fantazja dziecka nie ma granic;-) Wszędzie wejdzie i wszystko sprawdzi.
Wczoraj Antoni jadl zupkę i zainteresował się kulką pieprzu, chciał ja zjeśc, ja mówie mu że to niedobre jest, ze pieprzu się nie je, no ale mały odkrywca musiał spróbowac no i się przekonał, że pieprz jest fuj hahahaha

reklama
Kinga orientowałaś się już może co z tym Kaperem i rezerwacją na naszą wspólną imprezę?
Czy może się rozmyśliliście?
...pytam tak orientacyjnie i z ciekawości:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry