reklama

Mazurskie mamy !!!

No Aga fajny prezencik od męża:) Ja też ostatnio dostałam od mojego ukochanego piękny łańcuszek z wisiorkiem :tak: i pomyśleć że mężczyzna może mieć taki dobry gust!
My dziś rano też na zakupach byliśmy, wyciągnęłam mojego M w końcu po poduszki do spania:) mamy ekstra duze łóżko wiec chcę pościel sobie wymienić:) teraz poduszki a później kołdę i prześcieradła koniecznie bo mamy za małe teraz.:sorry:

U nas Filip uzupełnia swój elementarz trzylatka:) bardzo jest wczuty :happy:
Zaraz kąpiel i spać

reklama
Mój Alan szaleje z M :-D
Wesoło mamy :-)

Ja dostałam taki komplecik:)Zdjęcie słabej jakości bo robione telefonem.Biżuteria jest na prawdę śliczna,podoba mi się bardzo:)
271197ba4c6e9c86e1394dbdfaf42fe9.jpg

Kinga widać że u was zakupy udane i super:)
A prezencik Twój pewnie ładny:)

Aga bardzo ładny komplecik dostałaś od swojego M :))

ja od miśka dostałam taki oto łańcuszek srebrny:)

Załączniki

• łańcuszek.jpg
    łańcuszek.jpg
    39,6 KB · Wyświetleń: 31
:-) noo... ja bardzo lubię srebro i misiek o tym doskonale wie i powiem Ci że co kolwiek by mi nie kupił to baardzo mi się podoba! :tak:

to znaczy że bardzo dobrze Ciebie zna :tak:

Ja co prawda sama sobie wybrałam a mąż zapłacił hehe tylko że i tak wszystko ze wspólnego kąta idzie hehe no ale On sam mi zaproponował ze kupi więc się bardzo ucieszyłam bo uwielbiam świecidełka :-D

Moje dziecko już od pół godzinki smacznie śpi :)
a my będziemy oglądać z M film from paris with love z John Travolta jakiś triler może być dobry :tak: jak coś to będziemy wam polecać!
Miłego wieczorku
bajj
:happy:

U mnie jeszcze wszyscy na nogach nawet mały z nami siedzi no ale już nie długo pójdzie spać:)
Jutro mąż idzie do pracy więc od rana sama z synkiem będę prawie cały dzień.Jak będzie ładna pogoda wybierzemy się do centrum na małe zakupy ale to zależy od pogody:)
Dobrej nocy wam życzę:)
Dobranoc

Widzę że BB się pozmieniało! :-) aż dziwnie tak.. no ale ładnie. kwestia przyzwyczejenia.

Witam w niedzielny piękny poranek. U nas słonecznie i dosc ciepło:)
My własnie wstaliśmy i zaraz bierzemy się za śniadanko.
Ja mam mojego męża jeszcze cały tydzień w domu co mnie cieszy!:happy:

dziś idziemy do rodziców na obiad wiec nie muszę nic robić.
Miłego dnia!!!

reklama
Witam się również z ranka:)
U mnie mąż z synkiem jeszcze śpią:)
Ja już z kawką w ręku przysiadłam na chwilę do laptopa,wchodzę na bb i doznaję szoku ale pozytywnego szoku,fajnie to wszystko zmienili ale jakoś dziwnie mi teraz się pisze no chyba że tak jaki pisze Kinga to kwestia przyzwyczajenia:)
Teraz muszę nauczyć się na nowo obsługo bb:)
Do południa jestem troszkę zajęta ale potem gdy wrócę z Alanem ze spaceru bo do centrum jednak nie jedziemy to obcykam to nasze nowe bb:)
Dziś siedzę sama z synkiem,mąż o 10 jedzie do pracy...pogoda nie za ciekawa u nas niestety....

Kinga życzę udanej gościnki u teściów i smacznego obiadu:)
A co u reszty dziewczyn?halo gdzie się podziałyście?

Miłego dnia:)
Pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry