reklama

Mazurskie mamy !!!

ale puściutko tu...:sorry: gdzie jestescie? marta100, nineczko odezwijcie się...

my już po goścince
teraz w domku odpoczywamy:)

reklama
Witam się wieczorkiem:)
U mnie jest ok:)
A co u was?gdzie się dziewczyny podziałyście?

A to mój synek:)
bd3f98b0144209cf16a3390b06d15d32.jpg

Witajcie! Kopa lat ;-) Chorowałyśmy z Hanią trochę a że w domu nie mam neta to i nie miałam jak zajrzeć. Hania już dziś tylko trochę pokasłuje, bez leków od dziś poszła do przedszkola. Gorzej ze mną. I antybiotyk nie pomógł - dalej gardło zawalone i stan podgorączkowy :angry: Masakra!

Ale dziwnie tu teraz, nie mogę sie połapać...

Witam i ja!!!Dziwnie teraz na forum!
Przede wszytskim zdrówka zyczymy!!!

Aga przynajmniej masz pewność po teście no i mam nadzieje ze to tylko jednorazowe rozregulowanie.
Alanek super!! A jakią krótka fryzurke ma;-)

Ja po weekendzie z męzem, teraz z nowu sama:-(

Alanek ładny chłopaczek:) włoski króciutko ogolone widać:)
Nineczko fajnie ze się odezwałaś, zdróweczka dla Hanulki, a ty jak sie miewasz?
marta100 masz dwa skarby więc nie tak sama;-) jakie plany na dzis?

Ja niedawno wróciłam z zastrzyku
zaraz moja mama ma wpaść na kawkę
pogoda dziś już gorsza, pochmurno i deszczowo

Witajcie! Kopa lat ;-) Chorowałyśmy z Hanią trochę a że w domu nie mam neta to i nie miałam jak zajrzeć. Hania już dziś tylko trochę pokasłuje, bez leków od dziś poszła do przedszkola. Gorzej ze mną. I antybiotyk nie pomógł - dalej gardło zawalone i stan podgorączkowy :angry: Masakra!
Ale dziwnie tu teraz, nie mogę sie połapać...
Nineczko zdrówka dla Ciebie i córeczki życzę,wracajcie szybko do siebie:)
Witam i ja!!!Dziwnie teraz na forum!

Aga przynajmniej masz pewność po teście no i mam nadzieje ze to tylko jednorazowe rozregulowanie.
Alanek super!! A jakią krótka fryzurke ma;-)
Martuś dziękuję:)
Alanek ostatnio był u fryzjera domowego czyli u mnie hehe:)

U nas dziś piękna pogoda,świeci sloneczko i nawet cieplutko.Dziś mam wolne więc wybiorę się z synkiem do spacer:)
A tu jeszcze pokarzę wam figle mojego smyka,jest po prostu z gumy hehe:)
8d7d6f082ef7205689ab44cfb5d6b45f.jpg
f49fecd819b5faa983936f84a2df17bb.jpg

Ostatnia edycja:
niezłe wygibasy Alan robi :-D wszystkie dzieciaki są gumowe że tak powiem hehe nasz też Filip jak zacznie wariować i tworzyć swoje figury to aż dziw hehehe..
Czasami jednak trzeba uważać aby dziecko sobie krzywdy samo sobie nie zrobiło:sorry2::tak: bo niestety oni jeszcze nie myślą o tym jakie mogą być konsekwencje ich niektórych wyczynów.

Nineczko jak gorączka Cię dopada to nie ma co się męczyć,lepiej idź do domu jak możesz i się wygrzej,weź jakieś leki ,zdrówka życzę:)

Kinga my staramy się pilnować Alana ale czasami nie jesteśmy w stanie wszystkiego dopilnować.

My nie długo mamy obiad,mąż jedzie potem do pracy a Ja z synkiem na spacer bo mamy dziś piękną pogode:)

reklama
My już po obiadku. Na spacer nie pójdziemy bo w iławie pada deszcz:confused2:
no ale popołudnie spędzimy w trójeczkę miło na pewno! :tak:

nineczko pokaż nam swoją Hanię co? :-p:happy: dawno nam córci nie pokazywałaś
marta100 też byś nam pokazała jakieś foteczki twoich dzieciaczków:)

Miłego popołudnia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry