reklama

Mazurskie mamy !!!

Witam was kochane:)
U mnie wszystko ok:)Wróciłam do pracy poza tym dom i rodzina.Ostatnio mamy piękną pogodę w UK także zwiedzamy piękne zabytki np. o takie...

Mało czasu spędzam na bb,więcej siedzę na moim foto blogu,czasami na gg lecz czasami czasu także brak.
Kinga przepraszam że nie odezwałam się po powrocie z Pl ale powrót był dla nas ciężki,potrzebowaliśmy czasu aby się ponownie zadomowić,teraz jest już spoko.Cieszę się Kinga że zakupy udane no i że Filipek pójdzie do przedszkola :)

My ostatnio zrobiliśmy sobie przemeblowanie w domu,dokupiłam kilka żywych kwiatków,półkę na książki i jest tak przyjemniej.W najbliższym czasie przymierzamy się do zakupy nowego auta i lensa do mojego aparatu.Myślimy także nad powiększeniem rodziny bo już czas najwyższy,także jak wszystko pozałatwiamy to będziemy działać:)
Pozdrawiam was wszystkie dziewczyny i życzę wam miłego dnia:)

Ostatnia edycja:
reklama
hej Aga fajnie że się odezwałaś.. u nas w Iławie teraz też piękna pogoda ostatnio wiesz:)
fajnie że sobie zwiedzacie wspólnie!
no i że troszkę przemeblowałaś w domku to zawsze inaczej i pewnie lepiej.

My z mężem powoli szykujemy się do kolejnego remontu tym razem balkon:)
a teraz cieszymy się naszym nowym telewizorem ;))
niebawem rezerwujemy jakieś miejsca na letnie wakacje całą naszą trójeczką:)

co do planowania dzidzi u nas to już nie nazywane jest nawet planowaniem a poprostu czekaniem na cud.. mam nadzieje że uda nam się w końcu zaciążyć i Filip bedzie miał rodzeństwo:)
Życze i wam abyscie długo nie musieli się starać bo wiadomo że to nie takie proste..

pozdrawiam!
;-)

Cześć laski!
Trochę nas nie było ale u nas dużo się działo.
Dzis pierwszy dzień w pracy - dwa tyg spędziłam na zwolnieniu lek na Hanię. Po poprzednich choróbskach doszła ospa :-) Spakowani (święta mieliśmy spędzić u teściów w Białymstoku) wstajemy bladym świtem, żebywczesniej wyjechać i zahaczyć jeszcze o jakiś sklep a tu - niespodzianka! Hania cała w kropki :no: Musieliśmy zostać w domku. Tydzien później ja musiałam jechać na rezonans - stwierdziłam, że przy okazji sprawdzę Hani problemy z moczem. I okazało się, że Hania ma blizny na nereczce prawej i pęcherzu (lekarz olał jej leczenie i takie efekty :angry::wściekła/y:). Musieliśmy wykonać kilka badań w szpitalu - teraz czekamy na wyniki. Masakra!
Cieszę sie, że u was spokojnie.

nineczko ale sie u was działo...:sorry2::no:
życzę oczywiście dobrych wyników kochani! zdróweczka dla całej rodzinki zwłaszcza dla Hanutka:):*
pozdrawiam mocniaszczo!

miłego wieczorku!;-)

Oj NIneczko życzę zdrówka!!! Mam nadzieję, ze wyniki dobre wyszły!
A u nas koszmaru częśc pierwsza tzn zostałam sama z dzieciakami bo mąz ma teraz prace wyjazdową na jakieś 4 miesiące, co prawda raz na dwa tyg przyjedzie ale naprawdę ciężko samej z dwójka dzieci... no i na dodatek Piotrkowi pierwszy ząb wychodzi, bidulek marudny jest, boli go:-( na szczęście już się przebił przez dziąsełko.
My na szczęście zdrowi, teraz obmyślam plan Antka 4 urodzinek bo już lada dzień;-) Jak ten czas leci...

hejka
nineczko dużo zdrówka dla was życzę:)3 majcie się ciepło kochani:))
marta bądź dzielna,na pewno sobie poradzisz choć wiem że nie jest łatwo ale dasz radę,nastaw się pozytywnie:)I udanych przygotowań do urodzin 4 latka:)ale ten czas leci...:)

Pozdrawiam was kochane i życzę miłego dnia!

marta100 dajesz sobie świetnie radę na pewno! nie masz innego wyjscia ;) no i udanych urodzin synka! :-) leci czas leci... dzieci szybko rosną :)
i mój w tym roku 4 lata kończy! ale to jeszcze trochę czasu zanim zacznę planować heh ;)

Dziękuję dziewczynki za wszystie słowa otuchy :tak: Cmoki dla was.

Maarta - nie zazdroszczę "samotnego" macierzyństwa ale wiem ,ze na bank sobie poradzisz :tak: Masz w domu dwa słonka kochane, grzeczniutkie - będzie OK!

Czwarty dzień czekam na list z wynikami małej, ktory chyba piechotą idzie z Białegostoku. Na 100 % został wyslany we wtorek z samego rana. To już list zza oceanu szybciej dotarł :baffled:
Brrr - zimno dziś ale chociaż słonce świeci i śladu śniegu nie widać :-p

reklama
no Nineczko jak wyniczki???

halo dziewczyny co tam wiecej u was słychać? marta100, syneczki i reszta pisać! ;-)

a tu z dzisiaj moj synek miał ubaw na całego

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry