reklama

Mazurskie mamy !!!

Hej!
jak wam mija weekend? :)

Aga jak u okulisty? dobrze wsio? Wybieracie sie gdzieś teraz w weekend bo wspominałaś o jakiejs wycieczce na zwiedzanie

marta jak u ciebie i dzieci?
nineczko jak tam Hania? :)

Pozdrawiam was!:happy:

reklama
U nas ok:)
Na wycieczkę w ten weekend nigdzie nie pojedziemy bo pogoda paskudna,pada także przełożymy wyjazd no a wycieczka przecież nam nie ucieknie:)
U okulisty ok,Alan ma bardzo dobry wzrok,pięknie przeszedł badanie i co najlepsze odpowiadał Panu na pytania po angielsku co bardzo mnie zdziwiło że zrozumiał dosłownie wszystko.Wyszłam z tego gabinetu dumna jak paw :happy::-D

A co u was dziewczyny?
Jak mija weekend?
Pozdrawiam was!

Hello poweekendowo :-)
Mimo złej pogody weekend zaliczam do udanych. Sporo gości a w sobotę nawet grill udało się zrobić. W niedzielę tak wymordowaliśmy Hanię (kilkugodzinny spacer na świeżym powietrzu połączony ze zwiedzaniem), że jak zasnęła po obiedzie o 16tej to wstała następnego dnia rano :szok: Ale zadowolona była, że hej :laugh2:

Agnieszko - cieszę się, że wzrok u Alanka ok. Mały poliglota ci rośnie :-D

A jak reszcie minął weekend majowy?

Agnieszko - cieszę się, że wzrok u Alanka ok. Mały poliglota ci rośnie :-D
A jak reszcie minął weekend majowy?
Witaj nineczko
Jak tak dalej Alan będzie łapał język to na prawdę wyrośnie na poliglota :-D i nawet bym się bardzo cieszyła :-)
U mnie weekend minął spokojnie,pogoda za bardzo nam nie dopisywała i musieliśmy przełożyć naszą wycieczkę którą mieliśmy zaplanowaną na majowy weekend ale wycieczka nie zając nie ucieknie :-D
Zdrówko dopisuje także spoko.
Od dziś do pracy.
W lipcu wybieramy się do Polski z czego pół urlopu chcemy wypoczywać w Gdańsku nad morzem :rofl2::rofl2: i już nie mogę się doczekać.

Cieszę się nineczko że weekend minął udanie i że gill był ;-)
Pozdrawiam wszystkie i piszcie co u was?

nineczko super że weekend udany mieliscie :)
aga może w sierpniu się zobczymy jak bedziecie w Iławie (Marcin pisał maila i proponował wspólny wypad nad morze ale niestety my nie damy rady ze względu na inne plany, ale dzieki za propozycję! )

Pozdrawionka for all! ;)

aga może w sierpniu się zobczymy jak bedziecie w Iławie (Marcin pisał maila i proponował wspólny wypad nad morze ale niestety my nie damy rady ze względu na inne plany, ale dzieki za propozycję! )
...a to dziwne bo Ja o niczym nie wiem i nic mi nie wiadomo o wspólnym wypadzie...dopytam się o co kaman :baffled:

Pozdrawiam!

No już się dowiedziałam.
My w Iławie będziemy bardzo bardzo krótko i małe są szanse na spotkanie więc dlatego mój M wspominał o wypadzie ze znajomymi nad morze.Pewnie nie bylibyśmy sami.Wiadomo każdy ma swoje wakacyjne plany więc wszystko się rozumie.Można powiedzieć że my w Iławie będziemy przelotem także nie wiem czy będzie czas na spotkania...to się okaże w czasie pobytu bo jak zawsze dużo może się zmienić.

Ostatnia edycja:
rozumiem, że plany się zmieniają, ale jak ostatnio byliście to jeszcze przed wyjazdem rozmawialiśmy to mieliśmy się spotkać w tym sierpniu i nadrobić to że byliście chorzy jak byliście ostatnio... to jest takie dziwne traktowanie nas z Twojej strony, powiem Ci szczerze, widać że raczej nie masz ochoty się z nami spotykać tylko po prostu nie wiesz jak to napisać lub powiedzieć. Jeżeli tak jest to po prostu powiedz ale przestań traktować mnie tak dziwnie. Nie traktujesz mnie i nie zachowujesz się tak jak byłaś w Iławie. Byłaś zupełnie inna i miałaś inne nastawienie do mnie.

rozumiem, że plany się zmieniają, ale jak ostatnio byliście to jeszcze przed wyjazdem rozmawialiśmy to mieliśmy się spotkać w tym sierpniu i nadrobić to że byliście chorzy jak byliście ostatnio... to jest takie dziwne traktowanie nas z Twojej strony, powiem Ci szczerze, widać że raczej nie masz ochoty się z nami spotykać tylko po prostu nie wiesz jak to napisać lub powiedzieć. Jeżeli tak jest to po prostu powiedz ale przestań traktować mnie tak dziwnie. Nie traktujesz mnie i nie zachowujesz się tak jak byłaś w Iławie. Byłaś zupełnie inna i miałaś inne nastawienie do mnie.

Kinga to nie jest tak jak myślisz...już wyjaśniam...My mamy w planach urlop do Pl ale nie chcemy spędzać go w Iławie.Chcemy wyjechać gdzieś indziej się wyluzować.Na pewno zahaczymy o Iławie ale nie wiem jak długo tam będziemy.Chcemy z M zrobić sobie plan urlopu i jak tylko go zrobimy,dam Ci znać,dogadamy się czy wam też pasuje i nie widzę żadnego problemu aby zorganizować naszą zaległą imprezę.Myślę że jak zaplanujemy sobie wypad do disko czy coś innego to będziemy się tego trzymać,zarezerwujemy sobie termin i będzie super:))Może warto coś zaplanować bo wtedy znajdzie się czas na nasze spotkanie.
I nie pisz że nie mam ochoty się z wami spotykać bo wcale tak nie jest.
No w takim razie trzeba będzie zorganizować coś razem aby rozwiać te nie przyjemności ;-)
Może czasami dziwnie piszę ale nie odbieraj tak tego negatywnie.A i chcę powiedzieć że lubię Cię tak samo jak przedtem :tak:;-):rofl2:

P.s.Upatrzyłam już ciuchcię dla Filipa tą na magnesy:)

Kinga to nie jest tak jak myślisz...już wyjaśniam...My mamy w planach urlop do Pl ale nie chcemy spędzać go w Iławie.Chcemy wyjechać gdzieś indziej się wyluzować.Na pewno zahaczymy o Iławie ale nie wiem jak długo tam będziemy.Chcemy z M zrobić sobie plan urlopu i jak tylko go zrobimy,dam Ci znać,dogadamy się czy wam też pasuje i nie widzę żadnego problemu aby zorganizować naszą zaległą imprezę.Myślę że jak zaplanujemy sobie wypad do disko czy coś innego to będziemy się tego trzymać,zarezerwujemy sobie termin i będzie super:))Może warto coś zaplanować bo wtedy znajdzie się czas na nasze spotkanie.
I nie pisz że nie mam ochoty się z wami spotykać bo wcale tak nie jest.
No w takim razie trzeba będzie zorganizować coś razem aby rozwiać te nie przyjemności ;-)
Może czasami dziwnie piszę ale nie odbieraj tak tego negatywnie.A i chcę powiedzieć że lubię Cię tak samo jak przedtem :tak:;-):rofl2:

P.s.Upatrzyłam już ciuchcię dla Filipa tą na magnesy:)

ok widocznie to jakieś nieporozumienie.
fajnie że bedziecie mieli tą ciuchcię dla Filipka ucieszy sie na pewno:)
Pozdrawionka dla ciebie i M.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry