reklama

Mazurskie mamy !!!

Cześć Laseczki!!!!
Przepraszam, że się nie odzywam, normalnie lanie mi się należy...
U nas oki, ja od czerwa wracam do pracy, nianka juz przyhodzi do Piotrusia, jak narazie jest oki:tak:
Pogoda w końcu piekna, życ się chce, jak ja się cieszę z domku, mam swoje podwórko, taras, ech.... super!!!! Siedzę często w ogrodzie, sadzę rożlinki, jeszcze dużo pracy zostało.
No i żal mi że akurat na wakacje wracam do pracy, na szczęście jeszcze przed powrotem uda nam sie na krótki tygodniowy urlop wybrać:tak:

Kinga właśnei czytałam jakie zamieszanie na styczniówkach 2011;-) ech niektóre osoby maja rozdwojenie jaźni.... miałyśmy tez taką osóbkę na grudniówkach:tak: szybko ja dziewczyny pognały.

reklama
marta100 fajnei ze u was okej:) pogoda piekna no i od razu inaczej no nie:) masz swoj ogródek mozecie sobie wyjsc to jest ekstra! ja u teściów zawsze mam ta przyjemnosc jak jestesmy.
zdecydowałas wrocic do pracy:) i dobrze jak niania sie sprawdza to ekstra! :)
a na styczniówkach to ech... brak słów. Juz kiedys na staraczkach tez były taki laski i może to własnie one! :// żenuuła!

pozdrawiam!!! :)))

Tak, nie ma to jak swój ogród, od rana na tarasie siedzę, kawkę popijam, zyć nie umierać:tak:

Dzisiaj na kuriera czekam, trampolinę za mówiłam, będziemy mieli frajdę;-)

A co do tych tzw trolli to az dziwię się, że laski takie głupie moga być, co to za przyjemnośc oszukiwać innych? Jaka trezba byc osobą żeby to przyjemność sprawiało:-( No ale są ludziei ludziska i nawet na forum dla mam takie oszustki sie znajdą... najgorsze jest to, że "pożyczają" zdjęcia innych dzieci i wklejają jako swoje :-(

Witam.
Udzielałam sie kiedyś na forum BB, zdarzyło się jednak tak, ze miałam dłuższą przerwę.
Wątek MM widzę zamilkł...

Więc zakładam nowy, który mam nadzieję szybko ożyje :)

Tak więc pytanie
CZY SĄ TU AKTYWNE MAZURSKIE MAMY??

Pozdrawiam gorąco!

Agnieszko witaj na wątku.

Ja również mam nadzieję, ze Mazury ruszą do akcji i będzie tutaj gwarno :)

Dzisiaj u nas ponuro :/
Deszcz pada...
A chciałam zaliczyć spacerek z maluchami.
Trzeba będzie przeczekać...
W każdym razie czas się ogarnąć, bo jeszcze w piżamkach jesteśmy :)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry