reklama

Mazurskie mamy !!!

Witamy porannie:-)
U nas nic nowego, ostatnio troche intensywniej czas spędzamy :tak: Męża nie ma, więc i roboty więcej.... no ale radzimy, radzimy sobie:tak:
Nineczko daj znać jak wyniki będą.
Trzymamy kciuki cały czas.

Kinga hehehe swietny ubaw!! super!!!!!
A ja dzisiaj bede urodzinki szykować.

reklama
Wszystkiego najlepszego dla Antosia z okazji 4tych urodzin :)
0009misie(gify.city24h).gif

images.jpg

Sto lat Antosiu !!!
Wykasowało mi wiadomość na pół strony :szok: I od nowa...
Wyniki Hani OK (przyszły dopiero w piątkowy wieczór) - cytourografia nic złego nie wykazała, posiew czysty. Chyba najgorsze za nami. Za 3 miesiące kontrol w poradni nefrologicznej a do tego czasu 3krotnie muszę powtórzyć całodobowe mierzenie ilości wydalanego moczu i przyjmowanych płynów. Tylko jak pomyślę o tych bliznach na nereczce i pęcherzu to mam do siebie żal ,że tak długo dałam się zbywać i ze nie poszukałam wcześniej pomocy gdzie indziej :baffled:

Poza tym - pogoda piękna aż żyć się chce! Wczoraj cały dzień na dworze (jezioro, las, obiad pod chmurką). Zdjęć masakrycznie dużo. kika wstawiłam na nk, zaraz wrzucę kilka tu. Hania padła i spała calutka noc, tak ją piesza wycieczka wymęczyła :-D Dziś po pracy też gdzieś się mam zamiar z nia poszwędać, te wiosenne powietrze działa jak najlepsze lekarstwo.

Kinga - Filipek to odważny chłopak :tak:

nineczko cieszę się że wyniki są w porządku i że jest jest ok:)
Zdjęcia śliczne.Hania to piękna i szczęśliwa dziewczynka:))

Ja właśnie wróciłam z pracy i wcinam kolacje.Idę za chwilę spać bo rano szybko muszę wstać,idę z Alankiem do okulisty bo ma pierwsze kontrolne badania.Cieszę się że w Uk są takie organizowane i na pewno nie przepuszczę takiej okazji aby zbadać wzrok małego:)
Dobranoc!

Nineczko cieszę się, że wszystko w porzadku, a zdjęcia super. Hania taka zadowolona i uśmiechnieta;-)

Dziękujemy za zyczenia;-) Urodzinki się udały:tak: przyszło kilku kumpli Antka, bawili się, szaleli, do tego stopnia że dzisiaj Antek w domu zostaje bo nie chciał do przedszkola iść, wszystko go boli;-)
A to wczorajszy torcik, oczywiście mega zachwyt był;-) jak to niewiele tzreba żeby chłopaków uszczęśliwić;-)
Zobacz załącznik 239745Zobacz załącznik 239746

Marta ale Antoś miał fajny torcik! :) wygląda smakowicie :) Filip moj patrzy i mów: mama a co to za chłopczyk? to jego tort? jaki fajny! też mi taki kupicie na urodziny? :-D heh
Marta oglądałam zdjecia na blogu! śliczne są :)

myslę że my na filipa 4ur zrobimy jakies kinder party juz tym razem :) niech sie pobawi z rówieśnikami :) dla dziecka to super taka imprezka.

Pozdrawiam was
:)

reklama
Marta - super torcik ale przede wszystkim super jubilat! Fajna taka imprezka z dzieciaczkami :tak:

Hania idzie dziś "uczyć się" zawodu piekarza. Mają tyle zajęć w przedszkolu, że boję się o czas na odpoczynek :sorry: Popołudniami jest tak wymordowana, że marudzi straszliwie.
Nie zgadniecie co zrobiłam - zostawiłam na noc kluczyki w stacyjce samochodu :baffled::confused2: Masakra umysłowa :eek: Bogu dzięki, że brama zamknięta i nikogo nie skusił...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry