reklama

Mazurskie mamy !!!

Kochane również życzę wam wszystkim Zdrowych i Pogodnych Świąt Wielkanocnych,smacznego jajka,mokrego dyngusa i bogatego zająca:)
dalmatek586zg3.gif

reklama
YoungLady Witam i życzę szczęśliwego i bezbolesnego rozwiązania :happy2:

...u mnie nic ciekawego,nie długo wracam do UK,choroba dopadła mnie i męża w drugim tygodniu urlopu także nie ciekawie...

Aga wielka szkoda naprawdę... nawet nie wiadomo czy jeszcze się zobaczymy w tym tygodniu :/

A my dopiero co wróciliśmy z gościnki:) Kuzynka z Irlandii przyleciała wiec dziś było rodzinne spotkanie i przyznam że całkiem sympatycznie było. Popiliśmy troszkę.. :)
Jutro od rana bedziemy u teściów na śniadaniu... wieczorkiem spotkanie u nas z ekipą która idzie z nami na disco :-p:-) tak wiec jutrzejsza nocka jest nasza! zamierzam się wyskakać i dobrze bawić!

a tym czasem do łóżka
padam na pyszczek

Halo a co wy dziewczyny wyjechałyście czy co?? piszcie jak po świetach..

Aga już leci do UK.... smutno było się żegnać

pozdrawiam was i życzę miłego wieczorku!

Witam wszystkie Mazurskie Mamy :)
Mam na imię Ania i już we wrześniu również zostanę Mazurską Mamą :)

Życzę Wam Wszystkiego Najlepszego z Okazji Świąt Wielkanocnych :)

Dzieujemy i witamy;-)

A my poswietach jako tako tzn wszyscy maja sie dobrze oprócz mnie, bo musiałam zęba wyrwać, całe świeta miałam spuchniete dziąsło i boloło mnie okropnie brrr... dzisiaj jest juz lepiej.
Generallnie było fajnie, rodzinnie i spokojnie.

ja zaglądam :)

szkoda że Agnieszka nie napisała po powrocie...
no i nineczka co u was pisz.

u mnie nic ciekawego wiec nic nie piszę :/

Pozdrawiam was

reklama
pusto...

teraz ja piszę wiec
dziewczyny co u was?

u mnie z nowości to to że dziś byliśmy z Filipem w przedszkolu prywatnym no i zapisujemy go! :) bedzie od września chodził do 4latków moj kochany synek.
Kupiliśmy sobie z małżem nowy tv:) plazma robi wrażenie przyznam i ciesze sie nią każdą chwilą gdy oglądam coś w tv. mąż też zadowolony ;)

pozdrawiam was wszystkie!
piszcie cosik..

Aneta ja już nie mam gg... a jeżeli chodzi o tamtą sprawę to nie ma za dużo o czym pisać..
Aga co u was? halo czemu nie zaglądasz tutaj...
marta jak dzieciaczki??
nineczko a u was co jest? jak sie miewasz

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry