reklama

Mazurskie mamy !!!

Witajcie.
U nas lipa :/
Maja wczoraj popołudniu zaczęła być płaczliwa...w nocy się wierciła co chwila dzisiaj tak samo :( Co prawda wybił jej się z rana drugi ząbek ale taka jakaś nieciekawa jest...jak nie Maja :( W nocy wydawała mi się ciepła, ale ze sie nie budziła specjalnei nie budziłąm jej na temperaturkę...
Ech moja gwiazda tylko na rączkach... i to też bez uśmiechu...
Mąż wybył do pracki...
Ale dobrze sie walentynkowo postarał :D

No i zmykam...mała wstała...
.............................................................
Potulałam i zasneła... No tak mi jej szkoda... I czyżby tak tragicznie ząbkowanie przechodziła?

Kasia oj to nieciekawie masz... musisz koniecznie zrobić porządek z tą nadżerką.
Marta zdrówka!
Agnieszka również miłego dnia...

EDIT:
Ale fajny monolog prowadzę hehehe

Maja jakby spokojniejsza wieczorkiem... Za to ząbki zuper...mój mały króliczek :D
Teraz już śpiocha, mam nadzieję, ze spokojniej niż nocy poprzedniej... Niech odeśpi troszke.

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć wam:)

marta0307 ale szkoda mi Twojej gwiazdeczki,biedna pewnie na ząbki się męczy,te pierwsze ząbki są najgorsze,mam nadzieję że wszystko wróci do normy.Zdrówka życzę!

Pozdrawiam i życzę dużo słoneczka!

Witam się:)

Martula, biedactwu Twojemu małemu pewnie wszystkie zębole na raz się pchają. U nas też takl było, ale jak narazie mamy 4 i spokój.
Martula nr 2:) Wracaj szybko do zdrowia!

A mój Alex dziś pierwszy raz spał sam w swoim pokoju:)Do tej pory mieliśmy łóżeczko u siebie, a wczoraj przeniosłam mu do niego. Chyba dobrze mu sie spało, bo wstaliśmy dziś wszyscy...uwaga, uwaga!....o 12:)

Witajcie!
Ja dzisiaj miałam mamę u siebie... Wpadłą na kawkę rano i teraz pojechała :( A szkoda ...
Maja dzisiaj troszke lepiej. Kasiu tak sie zastanawiałam czy to moze kolejne ząbki ale dziąsła na to nie wskazują... Może sie wstawiają... W każdym razie dolne jedyneczki już widoczne są :) perełki bielutkie :) Ale fajnie, ze mały spał wam grzecznie w swoim pokoiku... U nas Jakubek spał sam odkąd skończył 2 miesiące...Maja od razu poszła do brata i ani jednej nocki nie spała z nami :) Hehe taka samodzielna :) Tylko u nas dzieciaczki około 2 miesiąca życia przesypiały już całe noce. A tego spania do 12 zazdroszczę!! U nas spanko jest od 19-20 do 6-7 ... A ja tak lubię z rana pospać :D
Marta jak tam zdrówko? Mam nadzieję, ze dobrze i dzisiaj już Ci lepiej!!

Moje aukcjie niedługo się kończą...mam nadzieję, ze chociaż część rzeczy mi zejdzie... Bo i miejsca więcej i kaski dla dzieci :)

Własnie męża bratowa ma robioną cesarkę.... Aaaaaa :D:D:D:D:D
Tylko nie wiem czemu cesarka...pewnie dowiemy się niedługo!

Ooo moja Gwiazda "śpiewa" w łóżeczku... a miała spać...

Ostatnia edycja:
witam sie z rana:)

ze zdrowkiem u mnie dalej kiepsko, ju zpiaty dzien smarkam, kicham, oczy mi lzawia...
dobrze ze na Ole nic nie przeszlo..

Kasia- do 12?? Jejku jak ja Ci zazdroszcze....jakies 11miesiecy temu ostatni raz tak dlugo spalam hehe:)
Martus -duzy chlopak, pewnie dlatego cesarka:) szybciutko te Twoje dzieciaczki zaczely byc samodzielne... u nas w nocy Ola budzi sie tylko na piciu, ale to tez od niedawna, wczesniej dostawala jesc raz w nocy, ale za to spala do 8-9, teraz wstaje o 7, od paru dni po 6...

uciekam sie powoli szykowac, bo nam cwiczenia przelozyli z czwartku na dzis.... a tak mi sie nie chce jechac...

Witajcie.
U nas jakby ciut lepiej.. moze zęby odpuszcza na jakiś czas...oby :/

Marta oj sie namęczysz... Tylko Oleńki nie zaraź!!

Mąż pojechał po pączusie... I jak ja mam zgubić nadmiar kg?!

-----------------------------------------------------------------

EDIT:
No i mała marudna...płaczliwa... Uszka coś mi podpadają...
Umówiłam się na 18 do lekarza, niech ją obejrzy...

No i moja Gwiazda dzisiaj 7 msc kończy... Już 7 msc....

Ostatnia edycja:
Hej kochane. Ja dziś też po podróży do Olsztyna. Byłam tą wredną sondę usunąć. Nareszcie mam spokój chociaż z tym jednym. A po powrocie zaraz pojechałam mojego dziadka odwiedzić i grób taty, bo dziś są jego urodziny. Aktualnie padam na twarz:) Dobrze, że siedzimy u mamy, to zajmie się trochę szkrabem, a ja się prześpię.

Marta03, ale wielkoludek mały wam się w rodzinie udał:)
Marta28, chyba się rozminęłyśmy w tym Olsztynie:)
Bietka87, witaj:) Skoro jestes sąsiadką Marty, to znaczy, że i do mnie masz nie daleko:)

reklama
jeszcze nie miałam czasu przeczytać waszych postów i nie wiem za bardzo KasiaiAlex gdzie mieszkasz:)

ale muszę w wolnej chwili nadrobić.

mam pytanko. gdzie mogę wstawić suwaczek? bo nie orientuję się jeszcze w tym forum

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry