reklama

Mazurskie mamy !!!

Witajcie Dziewczyny:) Nie wiem czy mogę się do Was dołączyć bo Wy wszystkie z Iławy jesteście i już zgrane a ja z Olsztyna i dopiero co się zarejestrowałam

reklama
Witajcie
Poczytałam was i od razu zdrówka dla Mai życzę bo biedulka się rozchorowała.
Marta dobre przeczucie miałaś.

Witam także nowe dziewczyny necia35 i Betka :)
Fajnie że grono się powiększa!

Necia35 to że jesteś z Olsztyna to się nie przejmuj i chcę napisać że nie wszystkie się tu znamy więc bardzo chętnie zapraszam nowe osóbki:)

Dziękuję Agnieszka.kk i witaj :)
Jeszcze nie zdążyłam poczytać o Was ale nadrobię to!
Może coś o sobie napiszę żebyście mnie lepiej poznały.
Mam dwóch synków Pawełka 4,5 lat i Adasia 10 miesięcy. Aktualnie jestem na urlopie wychowawczym :)

Necia ja dołączyłam wczoraj także zgrana nie jestem jeszcze:-) także jak dla mnie możesz dołączyć, im więcej nas tym lepiej:-)
fajnie że Majusia lepiej
moja też lepiej, bo już bryka, spać nie chce i w ogóle pełna energii do brojenia
no roczek niedługo- kiedy to zleciało masakra.
tęsknię do czasów kiedy była malusia malusia:tak:teraz też jest super, ale tamto miało swój urok.

Necia witaj!! No co to za pytanie...pewnie, ze sie dołączaj i pisz tu z nami ;) Napisz jak twoi synowie się dogadują ;)
Agnieszka dziękujemy za życzenia zdrówka... już lepiej małej...
Bietka u Was roczek...a u nas w czerwcu już 4 latka w lipcu roczek... A ja dalej mam 18 lat hehehehe :D:D:D:D:D:D

Właśnie Jakub biega i się przewraca...a Maja na podłodze siedzi z zabawką w buzi i sie zanosi ze śmiechu :D:D

Dziękuję Dziewczyny:)
Co do dogadywania się to na początku było ciężko starszy był bardzo zazdrosny o młodszego ale pokazywał to tylko w stosunku do nas bo dla Adasia był cudowny całuśny taki! Teraz jest już o wiele lepiej a braciszkowie garną do siebie

Necia to dobrze. JA bardzo obawiałam sie reakcji synka... Ale u nas było to zupełnie niepotrzebne... Starszak ani razu nie pokazał zazdrości, a wręcz przeciwnie... Teraz dzieciaczki są tak za sobą, ze jak jedno drugiemu zniknie z pola widzenia to zaczyna sie szukanie :) No i nie ma to jak starszy brat hehe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry