reklama

Mazurskie mamy !!!

Marta28, co u Ciebie tak imprezowo z tym piwem?:) Ja tez musze powoli barek zaopatrywać w jakieś alkohole, bo roczek niebawem, a nasza rodzinka do bardzo rozrywkowych należy:)

necia, myślałam, że Olsztyn znam, ale nie wiem, gdzie jest Pojezierze:) A co do Twojego pobytu w Iławie, a raczej jego braku, to uwierz, że wiele nie straciłaś:)

reklama
czemu wiele nie stracila??iława jest ładnym miastem:) ja jak gdzieś pojadę to wszystkie miasta wydają się brzydkie brudne i w ogóle.
Uważam że to jedyny plus Iławy;) ale zawsze jakiś hehe

Mnie osobiście Iława się bardzo podoba...a uwieżcie zwiedziłam trochę miast ;)

Majunia już śpiocha...
Jakubek wciąga jeszcze kolację... Zaraz zje i do wyrka powędruje.
Zażyczył sobie mój synek do kolacji "koktail bananowy" i co mama nie miała wyjścia...do tego słomeczka i wakacyjnie nam sie zrobiło :D

Na pewno kiedyś zawitam do Iławy:)
Ja też niedługo kładę spać swoje dzieciątka tylko jeszcze kolacyjkę dam swojemu młodszemu bąblowi! A potem będę odpoczywać :)

Marta, ochoty mi narobiłaś na ten koktail:)

A co do Iławy, też uważam, że jest ładna, ale nic poza tym:)

........................................................................

Kurcze, jak wy macie fajnie, że wasze dzieciaki tak szybko chodzą spać. Ja jeszcze jakieś 3 h zanim Alexa spać położę, a i tak nie wiadomo, czy zaśnie...

Ostatnia edycja:
ja tez odpoczywam:) Olka od 1,5h spi slodko:) wlasnie na plecki sie obrocila...

Necia a to ja w Twoich stronach w srode bede:) dokladniej na ul. Kołobrzeskiej:)

Kasia u mnie imprezowo bo mnie jak najdzie ochota na piwko to nie mam jak do sklepu pojsc, bo nikt z Ola nie zostanie (piwa najczesciej chce mi sie wieczorem). w razie potrzeby trzymam tez w lodowce wlasnorecznie zrobiona naleweczke malibu :)

Iława takze moim zdaniem dosc ladnym miastem jest:) sa tu i dobre i zle rzeczy, ale tak jak mowia wszedzie dobrze gdzie nas nie ma:) ja momentami jeszcze rozwazam przeprowadzke do Olsztyna na jakis czas ale chyba jednak to zostana tylko rozwazania....

no a teraz pomalutku szykujemy sie do spania, bo jutro o 9 wyjazd-do Olsztyna oczywiscie :) trzymajcie kciuki za wizyte:)

witam melduje się:-)
Jutro sie do was odezwe to może sie lepiej poznamy:-)
jestem z Elbląga więc to bardziej Warmia ale co tam:-)
A i mam na imię Agnieszka:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry