reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Witajcie!
Ja wstałam dopiero co...mąż zajął się dziećmi z rana :)
Do tego Majka tak wyczuła tatusia, że jak tylko ma go w polu widzenia wyciąga łapki i nie ma zmiłuj się tatuś musi nosić :D:D
Teraz męża wysłałąm na zakupy, bo zachciało mu się ryby na obiad...
Majka w łóżeczku moze przyśnie, bo wcześnie wstała... Gadała gadała..teraz cisza...moze śpi... Ale nie zaglądam :)

Necia ja normalnie o tej porze siedzę z laptopem n akolanach, ale wczoraj mąż mnie do wyrka gonił... Ale nei narzekam :)
Marta jak wy tam dzisiaj w Olsztynie?
Kasia jak Alex? Lepiej? A właśnie piszecie imię przez ks czy x? Ja mam siostrę ma na imię Ksenia...często są problemy z jej imieniem :)
Bietka a Marylka jak sie czuje? Pewnie łobuzuje już na całego :)

Zasypało u nas... Ech z tą pogodą... A miałam nadzieję na wiosnę już...
Jutro mąż jedzie bo ma prackę a ja chyba na ten czas z maluchami do mamy pojadę. Później maż na obiad dojedzie do nas :)

witam kobietki:-)
U nas zima zasypało nas i sypie dalej.
mój m w pracy a ja z Bartusiem jeszcze w piżamach:-DBartuś szaleje właśnie mi rozwala pranie do prasowania ale przynajmniej ma frajdę:-D
Wczoraj sie dowiedziałam że moje dziecko ma alergie bo bylismy u lekarza i nie wiadomo na co:-(
ja was tu zaraz poczytam to pewnie zaraz sie zorientuje która co i jak :-p

Aguska mój syn też alergik ... po mamusi :/

Ja sprzątmęłam kuchnię, umyłam łazienkę... A męża dalej nie ma...
Tak to jest jak chłop na zakupy pojedzie :D

Aguska tak mój maluch na zyrtecu był odkąd skończył rok... i tak sezonowo wiosna/jesień
Teraz doszły nam inhalacje...
No ale jest poprawa, więc mam nadzieję.
Strasznie sie bałam o alergię i astmę, żeby maluchy nie odziedziczyły tego po mnie...
No ja wierzę we współczesną medycynę i jak sie w porę zacznie działać to i alergia i astma moze być zduszona w zarodku...

Aguska dostaliście zyrtec? Jak tak to pewnie w kropelkach... tylko dawaj małemu je z czymś mocno smakowym do picia czy jedzenia, bo są okrutnie niedobre. Co prawda mojemu smykowi to nie przeszkadza, ale on jest taki dobry w piciu syropków tabletek itc Ale żeby mały ci się nie zraził do smaku...

No właśnie wczoraj wieczorem juz mu dałam z herbatka i jakoś poszło.my mamy dawać narazie tylko przez kilka dni 5 kropelek na wieczór.
dzięki za odpowiedź:-)
Do tego oczywiście dietka narzie czyli zero owoców kakao biszkoptów deserkow itp.
mam nadzieje że szybko mu przejdzie.

reklama
Witajcie:)
Ja też mam alergika na razie na mleko krowie i mam nadzieje że mu z czasem przejdzie jak starszemu synkowi.
My już dziś zaliczyliśmy rehabilitacje Adasia a teraz siedzę w domku i się wkurzam bo nad nami 2 miesiąc trwa remont i okrutnie wiercą ! Sił mi już brak przez ten hałas :-(
Dla Waszych pociech życzę dużo zdrówka!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry