reklama

Mazurskie mamy !!!

Bietka nie... Jakub jak nie chce Mai dać swoich zabawek to przynosi jej masę jej zabaweczek. Jednak problem pewnie sie pojawi jak Miśka zacznie sie przemieszczać i dochodzić do zabawek Jakuba... No ale wtedy będziemy się martwić dopiero :)

reklama
Mój starszy bardzo dba o to by jego braciszek bawił sie odpowiednimi zabawkami jak chcemy mu dać jakąś zabawkę jego to on mówi z reguły że nie wolno bo się może nią uderzyć albo ukuć !Zawsze znajdzie powód :-D

Hej dziewczyny!
Widzę, że nasz wątek ożył:)
Necia, witaj! Niektóre z nas jak widzisz, częściej w Olsztynie bywają niż w Iławie:) W jakiej części Olsztyna mieszkasz?

Marta28, ja za tydzień będę się widzieć z moja kuzynką, która jest rehab ndt w gdańsku i ma zdecydować, czy uderzamy dalej w rehabilitację, czy też będę nadal ćwiczyć z małym w domu pod jej okiem. Jeżeli uzna, że rehabilitacja, wtedy bardzo chętnie zabierałabym się z Wami, jeżeli oczywiście bym mogła. Mój Ł bardzo dużo pracuje, a ja chyba nie wybrałabym sie w godzinną drogę sama z małym w samochodzie.

a ja nie jeżdżę do Olsztyna:-) i wiąże mnie z nim tylko to że zrobiłam tam prawko:-)
a tak to studiuję w bydgoszczy więc jeżdżę w odwrotnym kierunku.
i jak jakieś zakupy większe to też robię w bydzi..
ale jak skończe szkołę to kto wie;-)

My po kawce :)
Ja wsumie Olsztyna też nei znam...i byłam pare razy tylko :)
My częściej jeździmy do Gdańska lub Grudziądza, później mieszkaliśmy w Warszawie i tam też studiowałam...
Teraz z dwójką maluchów...
Ale przyjdzie wiosna, lato to zaczną sie wyjazdy :)

Jeszcze trochę i kąpanka maluchów...
Spanko...
A mamusia wolny wieczór będzie miała.
Ostatnio mam ochotę wypić piwko...
Ale jak mąż wraca po 22 to mi się odechciewa hehe
Chęci około godz 20 mam :)

Martus ja ostatnio zaopatrzylam sie w skrzynke piwa -zapraszam :D
Kochana dziękuję :) ...u nas w domu piwa nie brakuje... Ja lubię karmi black i posiadam pare puszek ;) Dodatkowo co szafka to piffko, w lodówce piffko... tylko nie ma komu wypić :) Mąż po pracy wypije na dobry sen...ale ja jakbym wypiła po 22 to zmuliłoby mnie pewnie...ot taka ze mnie pijaczka :)

Dzieci mi się bawią...
Tak myślę już nigdzie nie będziemy szli to Jakuba zaraz do wanny wsadze sie pochlapie troszkę... Majkę dorzucę do niego i ją ochlapię troszkę... Bez mycia główki, zeby czasem w uszko jej nie naleciało wody...

reklama
Witajcie :) Co do Olsztyna to spodobało mi się ono jak zaczęłam tu studia wcześniej mieszkałam w Mrągowie . Za to w Iławie wstyd się przyznać ale jeszcze nigdy nie byłam .
KasiaiAlex pytasz z jakiej części Olsztyna jestem ? Mieszkam na Pojezierzu :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry