Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj mi taka noc zarwana na babskich pogadychach jest bardzo potrzebna, więc na samą myśl sie cieszęMarta zazdroszczę wieczorku![]()

nie, nie bylo mu zimno bo wtedy akurat było na plusie... Te psy nie mają zadartego ogona jak kundelkiKinga psiakowi chyba zimno...taki skulony stoi![]()
Kasiu no to może się spotkamy jak sie udaKinga, ja chyba najbliżej Ciebie mieszkam bo na Jasielskiej. Swoją drogą to dopiero miesiąc mieszkamy, a już zaczyna mnie powoli dobijać ta dzielnica...Patrze wczoraj przez okno, a jakiś dziad nam korek od baku odkręca przy samochodzie. Zdążyłam na szczęście otworzyć okno i krzyknąć i zwiał, ale ciśnienie mi podniósł.
Chciałam Ci jeszcze powiedzieć, że marzę o takim AmstaffkuJeśli oczywiście dobrze wnioskuję z tego zdjęcia, że to amstaff. Moja teściowa i szwagierka mają suczki też takie jasne jak Twój. A ja miałam kiedyś tygryskowego. Już go nie mam, ale to długa historia. A tu mój Alex z dwoma amstaffkami
![]()