reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
marta03 fajnie że z siostrą sobie posiedziałyście.

ja się zastanawiam co dziś bede robiła... Niedługo idę nad jezioro z psem a potem chyba pizze zrobię na obiad!!! :-)

Kinga85 ja też nie wiem co będę dziś robić.jak narzie Bartek jeszcze śpi to gotuje małemu obiad i tak siedzę przed kompem.Pewnie popołudniu jak m wróci z pracy pójdziemy na spacerek

Hej kochane. Ja dziś jestem strasznie niewyspana. Położyłam się dopiero o 3. Do 2 gadałam na gg z przyjaciółką, o 2 przyszedł mój Ł z pracy i jeszcze do 3 siedzieliśmy. Na domiar złego od 5 Alex zaczął tak płakać, że nie mogłam go uspokoić, więc o 7 jak zasnął to myślałam, że na stojąco będę spała. Położyłam się ale do 9 jakoś sztywno mi się zdobiło, bo Alex spał z nami i trochę ciasno było, więc stale w jednej pozycji leżałam:) Teraz usiadłąm do kompa, ale ledwo na oczy widzę, więc jak tylko mały zaśnie, to idę spać :)

bartek nie chce jeść to co jakiś czas daje mu po 2 łyżeczki obiadku.Do tego jest dziś nie dobry łobuzuje i ciągle płaczem coś wymusza ale to pewnie rozdrażnienie przez zęby.Mieliśmy iść na spacer ale nie wiem czy sie wybierzemy ja jakoś nie mam ochoty a m jeszcze w pracy.

Kasiu oby dzisiejsza nocka była lepsza :*
Aguska ja dzisiaj odpuściłam spacer. Jakubek był z ciocią...i później wyprałam mu kurteczkę, czapkę, rękawiczki i golfik... Więc siedzimy w domu.

Jakubek dostał od mojej siostry akwarium z suchym piaskiem i od rana ma zajęcie :) Majunia śpi, coś marudna dzisiaj była, męża mam jeszcze w pracy...i odpoczywam.
Wieczorem przyjeżdża szwagierka z narzeczonym więc pewnie też posiedzimy sobie :)

O i gwiazda wstała :)

reklama
i ja sie witam...

Olka dzis w super humorze, gimnastykuje sie od rana tak ze sama jest w szoku...

Kinga dzieki ze pytasz...wczoraj byla jedna kupka kolo 18 i pozniej jak ja sie kladlam po 23...ale wtedy kupa wyszla gora pampka i wszystko do przebrania....dzis poki co tylko jedna kupka byla, juz nie taka luzna, ale jednak...ale takie ilosci to jeszcze mozna zaakceptowac..

kurcze co za pogoda...szaro, buro, wieje...i jeszcze pada snieg/deszcz/deszcz ze sniegiem...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry