reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Hej:)
Kinga, rzeczywiście ładny dzień dziś, ale wczoraj wieczorem jak zobaczyłam śnieg za oknem to się przeraziłam:)
Marta03, po takiej dawce snu chyba jeden red bull nie wystarczy:)
Necia, jak wam noc minęła? No i jak chłopcy się czują?

Kasiu dziękuję że pytasz :) Nocka u nas była już lepsza bo Pawełek spał jak susełek a Adaś fakt często się budził i w ogóle zasnął pierwszy raz bez smoka w buziaku ale dobrze że nie kaszlał! Choć teraz w dzień nadrabia :( strasznie mi jest ciężko a ten kaszel ma okropny no i ciężko mu jest lekarstwa podawać czego ja nie wymyślam żeby to wszystko wypił a jest tego trochę !
Marta rzeczywiście zaszalałaś :) fajnie Ci
Buziaki dla wszystkich
Kasiu a jak Twój Alex ?

Necia, Alex już zdrowiutki. Nie wymiotuje, nie ma biegunki, je za dwóch, czyli wszystko wróciło do normy. Stale muszę za nim biegać, bo raczkuje już bez problemu wszędzie, gdzie chce, a najczęściej do kuchni, gdzie na płytkach jest naprawdę zimno. Mieszkamy na parterze i przez płytki ciągnie ziąb z piwnicy, a że to stara kamienica to już w ogóle. Muszę chyba kupić bramkę drewnianą, bo nawet, jak mu wejście zastawię krzesłem albo czymś innym, to bez problemu sobie przesunie:)
YouTube - raczek Alex-raczek:)

Kasiu gratki dla Alexa super filmik
necia35 fajnie że chłopcy zdrowi oby tak dalej
Mój synuś już śpi:-)
Byliśmy dziś na spacerku mimo wiatru i zaliczyliśmy plac zabaw a Bartek był w siódmym niebie:-)

My dopiero mamy po gościach!!
Ale najwazniejsze, ze miło było... :D

Moje maluszki już dawno spią... wymęczyły się dzieciaczki od wczoraj goście a już dzisiaj większa ilość...

A jutro mama z rana do mnie przyjeżdża :D Później tato dojedzie :)

Kasiu Alex boski! Ale jak wydoroślał!!

reklama
z mężem oglądamy factor... heh :]
też pewnie oglądacie dziewczyny hm....

mój po 20 już spał jak zawsze:))))

Miłego!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry