reklama

Mazurskie mamy !!!

Kasiu gratki dla Alexa super filmik
necia35 fajnie że chłopcy zdrowi oby tak dalej
Mój synuś już śpi:-)
Byliśmy dziś na spacerku mimo wiatru i zaliczyliśmy plac zabaw a Bartek był w siódmym niebie:-)
Aguśka bardzo bym chciała żeby byli już zdrowi !
Z Pawełkiem jest już lepiej ale Adaś jest słabiutki :( i strasznie kaszle
Dziś jak mu podawałam antybiotyk to od razu go zwymiotował i nie wiem czy dobrze zrobiłam podając mu jeszcze raz? Trochę się martwię

reklama
Witajcie!!
My już na nogach... Rolety jeszcze pozasłaniane, ale tylko dlatego, że słonko świeci prosto w okienka :)
Zaraz moja mama przyjedzie... :D:D

A wczoraj wieczorem jeszcze teście przyjechali... i trochę nerwów mi zjedli brrrrr

Necia jeżeli Adaś od razu oddał antybiotyk to bardzo dobrze jeżeli podałaś drugą dawkę!

Mi Maja coś w nocy się wierciła, popłakiwała... Ale kumulując...gryzie wszystko, ślini się, były zielone kupki wczoraj i mniejszy apetyt...więc wskazywałoby na zęby... Tylko coś dziąsła na to nie wskazują :/ Pewnie wstawiaja sie któreś i moja gwiazda się męczy :/

A co tam u was dziewczyny?
Jakie poniedziałkowe plany?

Oooo ja muszę jeszcze dzisiaj zadzwonić do pani, która szyje firany na wymiar. Musi przyjść wymierzyć mi okno... bo póki co w dużym pokoju firanek nie mam :) I trezba jakieś uszyć :)

Kinga, dziękuję.

A ja mam już mamę u siebie :-)
Majunia poszła spać...
Wstawiają jej się górne jedynki, ale są jeszcze wysoko, i pewnie trochę pomęczą :-(

Witajcie słonecznie :-)
Marta oj teście mają to do siebie że potrafią denerwować na własnej skórze się o tym przekonuję już od dawna !
a co do Majeczki to pewnie ząbki oby jak najmniej boleśnie to przechodziła !
No dobra idę się jakoś ogarnąć bo od kilku dni mam z tym problem ! Trzymajcie się cieplutko i buziaki dla Waszych skarbów :))))
A i jeszcze jedno fajnie że tu trafiłam :tak: tylko szkoda że nie jestem jak Wy z Iławy :(

necia tak szkoda że nie jesteś z Iławy, ale Olsztyn nie tak daleko jak W-awa i można pojechać w tą czy w tą.. ;) i się spotkać. Ja czasami bywam w Olsztynie z moimi chłopakami:) z reguły na zakupach w Alfie :)

Martus jeszcze raz wszystkiego dobrego!:)

u nas chyba wreszcie koniec jelitowki...zdarza sie jeszcze ze Ola zrobi ze 3 luzniejsze kupki ale to juz nie tragedia...

wczoraj bylam w olsztynie u chrzesniaka bo jakos nie moge sie zebrac od grudnia hehe.

maz mi juz w trase ruszyl, wiec same z Olka siedzimy...Malej sie cos poprzestawialo w tej malej lepetynce...budzi sie od kilku dni o 4/5 rano i marudzi...do tego przekreca sie na bok, ciagnie mnie za pizame albo wlosy, klepie po buzi, ja sie odsuwam a ta dalej do mnie ciagnie...do tego dzis juz ze dwa razy jak zostawialam ja na lozku i szlam tylko na chwilke do kuchni po cos, doslownie na 5sekund to Ola w ryk...wiem ze jestem z nia 24godz na doe, praktycznie sma, ewentualnie z moja mama, ale do tej pory tak nie miala:/ wczoraj skonczyla 11miesiecy i jej sie poprzestawialo...musze cos z tym zrobic...

Milego dnia mamuski:)

ps. necia jak tylko zrobi sie cieplej to ja zaczynam z Ola na rehabilitacje jezdzic pociagiem wiec bedziemy mogly sie umowic na spacerek z maluchami:) jestem w Olsztynie min. 2razy w tyg wiec napewno jakos sie zgadamy:) teraz w srode jade pociagiem do szpitala na echo z Olka, ale malo czasu bede miala, bo zaraz po badaniu na rehabilitacje bedziemy pedzic.

Ostatnia edycja:
hej kobietki
marta wszystkiego najlepszego
Necia ja też z Iławy nie jestem tylko z Elbląga ;-)
A u nas pioękne słoneczko napewno z Bartkiem na spacerek pójdziemy.
a jak zaśnie to skoczę do koleżanki bo coś ją choróbsko bierze no i na kawke:-)
Miłego dnia

Oj fajnie byłoby się spotkać:))) na pewno się zgadamy teraz już będzie coraz cieplej i jak te wszystkie choróbska poznikają to się umówimy na kawkę i spacerek :-);-)
Marta to super że Oleńka już zdrowieje a co do tego że nie chce cię nawet na sekundy spuścić z oka to tak dzieciaczki mają po prostu taki ma etap ale niedługo się zmieni zobaczysz :)

reklama
dziewczyny nie było mnie dwa dni a tu czytania i czytania:)))
fajnie że Olusia zdrowieje...:)
Dla Pawełka i Adasia dużo zdrówka:)
Dla Majusi bezbolesnego ząbkowania:)

A ja w sobotę byłam na uczelni, w niedzielę u rodziców....

A dzisiaj przyjeżdżają teście!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PODOBNO NA TYDZIEŃ?!
mam nadzieję że tym razem będzie lepiej niż zawsze:)
jakoś jestem pokojowo nastawiona hehe ciekawe na jak długo
do pierwszego spięcia z teściową:(

dobra lece sprzątnąć chatę, potem mała wstanie to na zakupy i obiad robić trzeba:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry