Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Niechaj skrzydła motyla
całują promienie słońca
Niechaj wybiorą Twoje ramię
na swą bezpieczną przystań
i przyniosą Ci szczęście, miłość i dobrobyt
Dzisiaj, jutro, zawsze...
Martuś ja jeszcze Tobie życzeń nie złożyłam ! Ale składam teraz i są szczere Zdrówka ,szczęścia i samej radości wielkie buziaki )))
Ale fajnie byłoby sie spotkać z Wami)) super dziewczyny jesteście ! Dobrej nocki
Ja już po kąpieli...
Zaraz się kładę...
Muszę wymyśleć co jutro będe robić, bo narazie planów brak...
Ooo tylko o 18 umówiłam się z babeczką na pomiar, bo ma uszyć mi firanki i ma przyjechać okno wymierzyć...
Wzór już mam ciekawe co ona jeszcze mi doradzi
witam sie i ja:-)
Kurczę myślałam że jak się obudzę to będzie świeciło piękne słoneczko a tu..klapa.Ale chyba dosyć ciepło jest mam nadzieje.
ja idę około 9.30 po kolejna recepte dla Bartka na mleczko a potwem hm pewnie z małym pójdziemy na spacerek.
Już mąż mi złożył życzonka więc poranwek był udany.
ja zaraz pije kawke i muszę się ogarnąć.
Kobietki wszystkiego naj naj naj w Naszym dniu )))
Jak wstałam dziś z łóżka to czekał na mnie prezencik od mężusia :-) Przed wyjściem do pracy po cichaczu mi go zostawił! Miło mi się zrobiło )))
fajnie że mamy swój dzień:-)a w maju dzień mamy:-)
ja już mam recepte ale wykupie chyba jutro bo nam jeszcze na dziś mleczka wystarczy.
Bartuś już zasnąl:-)
A przed snem musiał oczywiście coś sobie zrobić no i ma limo pod okiem tak intensywnie bawił sie krzesełkiem
Zresztą mój Bartek to ciągle poobijany chodzi zadrapany no szok
Witam !ja tez jestem z mazur ,dokladnie to z Sejn niewiem czy ktos zna takie miasteczkobo wiekszosc z was co sa aktywne tutaj to jest z Elku ,Olecka itp a chyba niema nikogo za bardzo z moich okolic,ale mam nadzieje ze i tak jakos bendzie milo tutaj z wami spedzic czaspozdrawiam