reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
My wróciliśmy z długaśnego spacerku! Ale cudna pogoda!!
Wcześniej Marta była z Oleńką na kawce ;) Oleńka cudna dziewczyneczka!!

Ja jeszcze muszę ogarnąć, bo małe zakupy zrobiłam i zaraz babeczka od firan przychodzi :)

A tak wogóle to od rana nie miałam internetu...aż byłam zła :/

Hej kochane. I ja miałam dziś awarię neta i cały dzień jak struta siedziałam:)
U mnie dziś dzień kobiet też udany, chociaż Ł w pracy, to rano zanim wstałam miałam już różyczkę i śniadanie zrobione:) Szok:) Dzień kobiet mógłby byc codziennie:)

Aguska, gratulacje dla koleżanki:)

Marta03, spóźnione, ale szczere życzenia:) Wczoraj nie zaglądałam i zapomniałam zupełnie o Tobie, a nawet przed chwilą na gg też nie złożyłam:/ Gapa ze mnie...

Miłego wieczorku dla Was. Ja właśnie będę podejmowała próbę położenia Alexa wcześniej spać...

Kasiu dziękuję :*
U mnie Maja już śpiocha. Jakubek jest po kolacji, kąpie się... Zaraz do łóżka i wieczór wolny :)

Była babeczka od firan... Na dniach ma przyjść z próbkami materiałów :) Nakreśliłam jej jaki chcę ale ona woli jak potwierdzę na żywo :)
No ale wzór wybrany... teraz czekać na firany i na cenę :/

a ja spotkałam Martę jak wracały z kawki hehe. i poznałam Olusię:)
śliczne dziewuszka:)
Marta a Ty się z gimnazjum nie zmieniłaś za dużo...

hehe dziewczyny dwa dni z teściami a ja żyję i zdrowa jestem:) mam nadzieję że już tak będzie .............................

jeju co za dzien...
chyba mi ktos dziecko podmienil bo tak mi jeszcze w kosc nie dala..

w dodatku teraz zwrocila cala kolacje, szaleje na lozku, rozgadana io szczesliwa ale ani mysli o spaniu...a wsdtac trzeba wczesnie bo o 8 pociag do olsztyna mamy...

Martus Olka sie nie pokazala dzis z najlepszej strony, ale za to Twoja Majunia skradla mi serce:)
Bietka, moze nie zmienilam sie az tak bardzo, ale jednak sporo zmian w zycie weszlo, nie tylko zewnetrznie:)

co do sabatu to jestem za, dziewczyny z Olsztyna i z Elblaga jak tylko sie cieplej zrobi tez zapraszamy:) daleko nie ma:)

reklama
Marta głupotki mówisz...Ola urocza... A Maja jaka zmęczona po zabawie od razu padła :)
Do tego Maja pokazała jaki popis robi jak zobaczy tatusia... żeby wziłą na ręce heh
Maja też jakaś niespokojna. Ale ją odkryłam i śpi...

Uciekam... mąż zaraz bedzie :)
A ja jeszcze masaż na dzień kobiet chcę :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry