reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Witajcie!!

Nel 100 lat 100 lat niech żyje,żyje nam...WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO kochana!! :)
jasne_roze.gif

U mnie pada...już mi nawet taka pogoda nie przeszkadza...:cool:
sama natura,nie mamy wpływu na zmianę tego lata.

Pozdrawiam was!

Witam w ten deszczowy dzionek

Nel wszystkiego najlepszego!!!!Sto lat!!!!

Przez ta pogode lenia mam giganta i humoru brak :wściekła/y:
Mlodsza spi,starsza baje oglada zaraz obiedek bedziemy jadly J w pracy na popludnie tak ma 3 dni wlacznie z weekendem
Jakos w tym roku lato nie dopisalo raz ze jak bylismy w kraju to tez pogoda kiepska no i w Ie tez kiepska ale tutaj to nie ma sie co dziwic ...

Maz cos wspomina ze na poczatku przyszlego roku polecimy sobie na wczasy :tak:mam nadzieje ze slowa dotrzyma i ze plan wypali

Milego dnia

Nel wszystkiego naj naj
hej dziewczyny nam komp się zepsuł dlatego mnie nie było
pogoda w kratke więc czasem jesteśmy na dwórku korzystamy z chwil kiedy nie pada ale większość ostatnio czasu spędziliśmy w domku:-(
pozdrawiam

Witajcie!!
Ostatnio zaniedbałam bb... Ale dzisiaj obiecałam Agnieszce, ze wpadnę ;)

Teśka...ja już nic nie powiem na temat mojej figury...po dwóch ciążach :/
Agnieszko dziękuję za pamięć ;) U mnie tak wszystko ok. Dużo zajęć mam...ledwo co się wyrabiam...
Aniaa spóźnione życzenia... dużo miłości na kolejne wspólne lata!!
Mloda moja mała też już mleka nie pija...jakiegoś mlekowstrętu dostała :D
Necia sto lat sto lat !!! No wiesz...stara :-D

A teraz co u nas...tak w skrócie. Jakubek od wczoraj u teściów " na wakacjach". Dzisiaj byłam po niego...ale został jeszcze na jedną nockę :) Majuni idzie ząbek i coś mi marudka w nocy na szczęście się nie budzi tylko przez sen... My od jutra zaczynamy imprezki. Rano muszę iść jeszcze kupić szwagierce prezent, bo ma urodzinki a w nd przyjeżdża moja kuzynka z rodzinką do nas :)
Ostatnio kupiłam maluchom zabaweczki. Więc mogę polecić ;) Dla Jakubka Mańka Złotą Rączkę i jego narzędzia...się teraz nie rozstaje z majsterkowiczem :) Mai kupiliśmy skoczka - zebrę... Szaleje na niej że ho ho :D

A ogólnie mam mało czasu na wszystko... Praca, dom, dzieci...mąż :rofl2:

Aaa Jakub od środy zaczyna przedszkole, mój mały-wielki chłopczyk :)

Witajcie weekendowo :-D
...w końcu doczekałam się wolnego :happy:

Maz cos wspomina ze na poczatku przyszlego roku polecimy sobie na wczasy :tak:mam nadzieje ze slowa dotrzyma i ze plan wypali
Aniu fajnie:)
Mam nadzieję że pogoda wam dopisze tuż po nowym roku :tak:
[/B]hej dziewczyny nam komp się zepsuł dlatego mnie nie było
aguska fajnie że jesteś...:)
nie dobry komputer!! ;-)
Dziewczyny bardzo Wam dziękuję za życzenia :-) ale jestem już stara :tak:
necia...jaka stara...proszę Cię,super babka z Ciebie :tak:
Witajcie!!
Ostatnio zaniedbałam bb... Ale dzisiaj obiecałam Agnieszce, ze wpadnę ;)

Agnieszko dziękuję za pamięć ;) U mnie tak wszystko ok. Dużo zajęć mam...ledwo co się wyrabiam...

A teraz co u nas...tak w skrócie. Jakubek od wczoraj u teściów " na wakacjach". Dzisiaj byłam po niego...ale został jeszcze na jedną nockę :) Majuni idzie ząbek i coś mi marudka w nocy na szczęście się nie budzi tylko przez sen... My od jutra zaczynamy imprezki. Rano muszę iść jeszcze kupić szwagierce prezent, bo ma urodzinki a w nd przyjeżdża moja kuzynka z rodzinką do nas :)
Ostatnio kupiłam maluchom zabaweczki. Więc mogę polecić ;) Dla Jakubka Mańka Złotą Rączkę i jego narzędzia...się teraz nie rozstaje z majsterkowiczem :) Mai kupiliśmy skoczka - zebrę... Szaleje na niej że ho ho :D

A ogólnie mam mało czasu na wszystko... Praca, dom, dzieci...mąż :rofl2:

Aaa Jakub od środy zaczyna przedszkole, mój mały-wielki chłopczyk :)

Martuś hej hej kochana :-)
Cieszę się że zajrzałaś i że słowa dotrzymałaś :tak:;-):-)
Doskonale Cię rozumiem że czasu jest mniej gdy się intensywnie pracuje ale tak brakowało tu Twojej osoby że musiałam "przypomnieć Ci" o bb ;-)
Buziaki dla Majuni,niech się trzy ma maluśka z tymi ząbkami :tak:
Jakubek już taki duży mężczyzna idzie do przedszkola ale fajnie,buziaki także dla niego :tak:
Fajnie że dzieciaki zadowolone z zabawek,sama radość w domu pewnie jest...:-D
Bawcie się dobrze Marta przez ten weekend,należy wam się w 100 % :tak:

...a teraz uciekam spać.DOBRANOC DZIEWCZYNY!

hej kochane
Marta żeczę żeby szybko Mai wyszły ząbki a co do zabawek to super ja wiem jaka to zabawka Maniek bo chce kupić Bartkowi jak będzie troche większy;-) one tak podskakuja i śpiewaja w szkrzynce(narzędzia) nie?
agnieszka ty taka zapracowana dzień wolny jak najbardziej się należy;-)
a gdzie reszta?
pozdrawiam

reklama
Hello!!
Ja już dzisiaj dywany "potrzepałam", poodkurzałam...a to wszystko dlatego, że Maja zgubiła gdzieś zatyczkę do kolczyka... Dzisiaj jak będę na zakupach muszę zajść do Apartu i kupić :wściekła/y: Na szczęście zatyczka 19 zł kosztują <a kolczyki 169> więc cena w miarę dostępna...
Jeszcze muszę wymyślić prezent dla szwagierki... Ale myślę, że zahaczę o Rossmanna bądź Empik i coś wybiorę.

Aguska wiem o jakie narzędzia ci chodzi. Jednak ja kupiłam też z tej serii tylko jest gadająca postać Mańka i mała skrzynka z narzedziami, które można też wpiąć w pas Mańka :) Ale ogólnie narzędzia też są super!

Mam nadzieję, ze Maja zaraz zaśnie...bo chce mi się iść pod prysznic :)

Do góry