reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Witajcie.
Tu znowu weekendowa cisza.
Ja mam męża w pracy do 14 dzisiaj. Muszę się ogarnąć bo popołudniu gości mamy... Jeszcze chciałam zrobić sałatkę, leczo i upiec mięsko <tak>
A jestem bardzo zadowolona, bo wystawiłam przedwczoraj wózek na all i już dostałam maila, że dziewczyna bierze za 700 zł, tylko musi ofertę podbić i wycofuję aukcję :)

A co wy porabiacie w ten długi weekend?

Heeja wekendowo!wlasnie tatus zabral mala na spacer ,zebym troszke odpoczela ,uff przyda sie bo naprawde mimo ze jest slodka i kochana to ostatnimi czasy daje mi popalic ,pierwsze dwa tygodnie spala duzo i w dzien i w nocy a teraz jej sie chyba przestawilo ze wdzien spi tylko na spacerze a tak to tylko na cycu by wisiala ,naj gorzej ze poje 15 min i zasypia staram sie budzic i nic z tego a jak poloze to zaraz sie budzi i dalej jesc i tak w kolko maCIEJA ,zasypia miedz 21 a 22 a ja juz wtedy padam na nos i lece sie wykapac teraz to zwykly prysznic to jest luksus no coz ale trzeba przetrwac to jakos z czasem napewno bendzie lepiej ,pierwszy miesiac za nami .zaraz pojde kimnac sie troche bo ciezka noc byla dzisiaj !zycze milego wekendu:)

hej hej wieczorkiem...:)
...ale miałam intensywny dzień a potem gości,znajomi wpadli aby obgadać sprawy dotyczące naszego wspólnego małego urlopiku:)
jedziemy w piątkę więc będzie wesoło!!

marta fajnie że wózek prawie sprzedany,no w końcuuu będziesz miała z głowy!! :)
miłego wieczorku!

teśka 100 latek dla malutkiej:)jej już miesiąc...:)

Dziewczyny wklejam jeszcze taką małą notkę tak dla informacji aby później nikt się mnie nie pytał :)

Wpadam do was także aby przekazać wiadomość...że na jakiś czas wstrzymuje starania o dzidzię.
Podjęliśmy taką decyzję gdyż przez 4 cykle się nie udało więc teraz chcę zadbać o siebie między innym pozbyć się pajączków na nogach itd.
Do staranek na pewno wrócimy ponieważ chcemy mieć jeszcze jedno dziecko ale to za jakaś czas no chyba że w między czasie fasolka przyjdzie sama i niespodziewanie
:)

Witam

Agnieszka gdzie sie wybieracie na urlop?Widze ze tez pasjonujesz sie fotografia:tak:
Piekne zdjecia :-)

Kinga odzywaj sie jak znajdziesz chwile

U mnie niedziela bez rewelacji znaczy pada wiec siedzimy w domku,maz w pracy jeszcze ale juto i pojutrze ma wolne takze troche czasu spedzimy razem.
Jakos kiepsko sie czuje slabo mi i wogole nie wiem czy to wina antybiotyku czy bede chora

Spokojengo wieczorku zycze

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry