reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Witajcie!!

Ja już sama nie wiem co z tą pogodą :/ Wczoraj upał nie do wytrzymania...dzisiaj za ciepło nie jest :/

My dzisiaj po obiadku mamy gości. Przychodzą znajomi i pewnie wyjedziemy razem gdzieś za miasto... Mieliśmy w planie jezioro (Krupówki - jak ktoś jest z Iławy to pewnie się orientuje) bo tam idealne warunki są dla dzieci i na grilla... Ale zobaczymy jak to będzie. Najwyżej maluchy wykąpią się w zimnej wodzie hehe Tym bardziej, ze znajomi mają synka w Jakubka wieku i razem szaleją :)

Ostatnio narobiłyście mi smaka na gyrosa...więc dzisiaj oprócz zupki i ja robię to danie :)

Aga chciałam powiedzieć, że super takie spotkanie, tym bardziej jak jesteś na "obczyźnie" ;)

Miłej niedzieli dziewczyny!!!
<oooo jakby słonko wychodziło, może się rozpogodzi :) >

EDIT:
Chłopcy poszli na rower... Gwiazda moja śpi...
Uwielbiam te chwile relaksu :D

Ostatnia edycja:
Marta nie mam pojęcia co to za jezioro ale chętnie się dowiem:)

to co mała miała to chyba wirus. Ja wczoraj cały dzień plackiem. wymioty biegunka. dzisiaj kompletnie bez sił. Na dodatek P. coś się wbiło do oka, w iławie mu nie pomogą, dopiero jutro, żaden okulista prywatny też nie odbiera. musi jechać do olsztyna. chyba zawiezie go mój tata.
dobrze, że mam niańkę. Poprosiłam ją żeby przyszła i wzięła małą na dwór bo ja kompletnie nie mam siły.
później nadrobię co u Was i poodpisuję na posty

Bietka dużo zdrówka dla was... A z okiem męża nie dobrze... szybciutko do tego okulisty niech jedzie.. .Szkoda, że w Iławie nie ma żadnego, który by go przyjął w niedzielę :/
A Krupówka, to pole namiotowe, plaża <Ale fajna bo w większości trawka jest>, dwa pomosty...sprzęty do wypożyczenia... To jest jeszcze Jeziorak :) Jak jedzie się od Iławy to kawałek za Siemianami jeszcze. Jest tam bardzo fajnie, bo i w cieniu można usiąść, przeważnie jest trochę ludzi i większość z nich roi grilla, puszcza muzykę :) Bardzo fajne miejsce :)

Witam się i ja:) Wczoraj mieliśmy intensywny dzień najpierw byłam z Pawełkiem na dniu adaptacyjnym w zerówce:) oj mało chłopaków będzie na razie naliczyłam z moim 6 :) A potem myk nad morze było super dzieciaczki szczęśliwe Adaś zafascynowany piaseczkiem a potem zwiewał mi ciągle nad brzeg:) a Pawełek non stop by się w morzu pluskał:) i to tak po krótce co u nasz:)
Marta 03 witaj po dłuższej przerwie pracusiu:)
Teśka cudowna ta Twoja kruszynka uwielbiam patrzeć na takie maleństwa buzia sama mi się uśmiecha :tak:
Bietka chwal się swoją niunią chwal zresztą jak tu się nie chwalić swoim skarbem :)
Aguśka niezły jest Twój synek:) mój też się wspina ale jeszcze jakby nie ja to by nieraz już spadł
Kinguś a Ty to ostatnio ciągle na imprezce :) ja też tak chcę:tak:
Agnieszka czekamy na nową fryzurę:)
Mloda, Marta28,Kasia gdzie Wy mamusie ?
Pozdrawiam wszystkie niedzielnie:)

Necia- w pracy- jeszcze jutro na 15 i 2 dni wolnego :)
A we wtorek wybieram się na Smerfy na 20 masz może ochotę się wyrwać na chwile z domku to zapraszam ze mną :)
A policzyłam w końcu ząbki małego - ma już 15 jeszcze jeden i chwil przerwy będzie

Witajcie wieczorkiem...
My jednak zostaliśmy w domku. Znajomi wyszli przed 20...dzieci już śpią...
A jutro znów do obowiązków...

Necia fajnie, że wypad nad morze się udał!!
Aga już wolniejszy wieczorek masz?
Młoda oby jutrzejszy dzień ci szybko minął...i potem wolne :)

Ja się cieszę, bo jutro już koleżanka wraca i będę miała połowę mniej obowiązków <chyba będę się nudziła :) >
A swoją drogą, za dwa tygodnie jedziemy na wesele...a ja jeszcze sukienki nie mam :/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry