reklama

Mazurskie mamy !!!

marta03 nowa fryzura będzie na początku przyszłego tygodnia a fotka pewnie pojawi się na fb:)
Fajnie ze się odezwałaś!
Bardzo dobrze że mąż zazdrosny i fakt to miłej jest.
Buziaki dla dzieci:)
...a co do Bożego Narodzenia...Ja też uwielbiam ten klimat :tak:

Teśka malutka śliczna i jak szybko rośnie:)

Pozdrawiam was!

reklama
Witajcie !!!

Zapraszam na poranną kawkę

kawa-zbozowa.jpg

:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

witam się i ja z kawka
marta miło że wróciłaś:-)
teśka śliczna masz kruszynka:-)
Kinga tak seks to tylko przyjemność:-p
Bietka no to Marylka zdolniacha i się nią chwal bo macie czym;-)
a co do mojego syncia to mimo że narazie zbyt wiele nie mówi to widzę jaki mądrala będzie:-D
bartuś niczego się nie boi i fizycznie to czasem mnie zadziwia bo włazi złazi na wszystko i im wyżej tym lepiej i co najważniejsze nie spada:-)
u nas piękna pogoda więc życzę miłego dnia

witam sie i ja z kawą

Teśka malutka jest śliczna,ja już się nie mogę doczekać kiedy będę tulić maluszka

Marta witam :-)oby było spokojniejsze niż nasza Aga bo naprawdę ciężko miałam,ale człowiek da radę

ja też uwielbiam Boże Narodzenie ten klimat rodzinny te dekoracje zapachy super:-)

aguska oj te sprytne dzieci są wszędzie,nasza ma etap teraz wchodzenia wszędzie gdzie nie wolno,a jak była malutka też wiecznie wszędzie zagłądała

hej ,dzieki kochne w imieniu corci za mile slowa i komplementy,marto kawusia pycha byla,kingo u nasv tak samo z pogoda sirpien rekompensuje deszczowy lipiec,misia a na kiedy termin masz?agnieszko tez jestem ciekawatwojej nowej fryzury chociaz poprzedniej niewidzialam ach ta kobiecaciekawosc...necia kinga zaginiona kasiaalex obie marty ,bietka ania aguska,agnieszkai reszte dziwczyn serdecznie pozdrwiam i zycze udanego wekendu

Witam

Kinga dobrze ze tak myslisz:-)ja Ci powiem ze nie wszyscy tak mysla moja kolezanka tak nie myslala

Tez lubie klimat Swiat ale tutaj jakos za szybko stroja swiatecznie juz pod koniec padziernika mozna sobie zrobic zdjecie z Mikolajem itp
Agnieszka u Ciebie tez pewnie tak jest co nie?

Milego dnia zycze

Teśka dziękuje za pozdrowienia i pozdrawiam Cię również:)
Aniu tak u nas już pod koniec września wystawy świąteczne będą robić :tak:
Trochę szybko jak dla mnie ale fajnie bo klimat robi się cudowny!

Ja dziś ruszam na spotkanie dziewczyn z bb z Leicester,duża impreza się szykuje :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry