reklama

Mazurskie mamy !!!

cześć dziewczyny
miśka będzie dobrze;-)odpoczywaj o ile to możliwe przy takiej gromadce;-)
teśka fakt malutka dużo ci nie przybrała ale przybrała i to najważniejsze:-) a z tym układaniem to prawie każde dziecko lubi jedna strone bardziej od drugiej;-)ja swojego syncia też prawie ciągle brałam na ręce bo nie potrafiłam go tak zostawić płaczącego w łóżeczku i potem miałam problem z kręgosłupem i z odzwyczajeniem go od rąk ale nie żałuje że tak robiłam;-)
miłego dnia kochane

reklama
witam was...
u mnie poprzedni cykl nieudany.. zaczęłam nowy. prowadzę wykres więc kto bedzie chciał podejrzeć to śmiało.. :) 3majcie kciuki za nas dalej. Bo w końcu musi sie udać... w tym roku na bank ;) heh... grunt to optymizm prawda... ale przyznam ze wczoraj popłakałam ciut. Cykl mi się wydłużył (myślałam że to fasolka) a wiecie czemu się wydłuzył? bo nie palę od miesiąca! i to miało wpływ... :rolleyes2: kto by pomyślał co... ehh
Tak tak... nie palę już dokłanie od 21 dni! :) to dla mnie sukces. mam nadzieje że mi sie uda rzucić na dobre. Organizm mi sie oczyszcza teraz.

Pozdrawiam was
poczytam potem co u was bo teraz zalatana jestem
moja siostra dziś ma zjechać z dziecmi.. zobaczymy jak to bedzie :]

witam was...
u mnie poprzedni cykl nieudany.. zaczęłam nowy. prowadzę wykres więc kto bedzie chciał podejrzeć to śmiało.. :) 3majcie kciuki za nas dalej. Bo w końcu musi sie udać... w tym roku na bank ;) heh... grunt to optymizm prawda... ale przyznam ze wczoraj popłakałam ciut. Cykl mi się wydłużył (myślałam że to fasolka) a wiecie czemu się wydłuzył? bo nie palę od miesiąca! i to miało wpływ... :rolleyes2: kto by pomyślał co... ehh
Tak tak... nie palę już dokłanie od 21 dni! :) to dla mnie sukces. mam nadzieje że mi sie uda rzucić na dobre. Organizm mi sie oczyszcza teraz.

Pozdrawiam was
poczytam potem co u was bo teraz zalatana jestem
moja siostra dziś ma zjechać z dziecmi.. zobaczymy jak to bedzie :]

wiem,że nie jest lekko jak się czegoś bardzo pragnie człowiek chciałby już zaraz.
czasami trzeba troszkę odpuścić,zapomnieć o tym że chce się zajść,samo przyjdzie,czasami nasza podświadomośc płata nam psikusa
na pewno się uda i doczekacie się maluszka,życzę tego z całego serduszka

Kinga co ma się nie udać. Uda się:))
ej.... a ja tez już bym chciała drugie... ale chyba za dwa lata dopiero się zdecydujemy;/ jak skończę mgr...
moja wczoraj najadla się jabłek na działce i jakoś jak nie zauważyłam skóry nie pogryzła i wymiotowała w nocy biedulka.
zawsze jej obieram ale drugi raz dałam jej w całości papierówkę. Nigdy więcej.

Witajcie piątkowo:)
Weekend prawie już tuż tuż.
Dziś sobie troszkę dłużej pospałam,teraz kawka się parzy:)
Mam trochę roboty na laptopie z tymi testami cholernymi,jutro muszę je oddać a nawet połowy nie zrobiłam grrr:huh: także zabieram się do pracy...

Bietka biedna Marylka...dziś w nocy pewnie będzie spała już spokojnie:)
miśka powodzenia w przychodni:)
marta03 a mi wciąż tęskno za Tobą...:(
czekamy tu na Ciebie!

Miłego dnia !

kinga &&&&&& napewno sie uda:-) troszkę cierpliwości i wielkie gratulacje za nie palenie;-):-)
Bietka oj biedactwo ja swojemu też jeszcze zawsze obieram;-)
mały śpi u nas dziś piękna pogoda:-)
Kinga moja koleżanka odkąd pamiętam miała problemy z jajnikami.w końcu okazało sie że ma tyko 30% na to by być w ciąży.leczyła sie farmakologicznie próbowali i bez skutku.już byli załamani myśleli in vitro a nawet o adopcji gdy jednak pewnego dnia na wizycie u gin ona powiedziała że jakoś sie dziwnie czuje a on że w ciąży napewno nie jest bo sie nie wytworzył pęcherzy czy jakoś tak i nie ma takiej opcji a za 2 tyg okazało sie że jest w ciąży!!!!!!!!!!!!teraz ma cudowna 1 msc córcię:-)czasem potrzeba czasu;-):-)i co najlepsze próbować:-D

Bietka a mój synek akurat teraz śpi a tak ogólnie to buntuje sie o wszystko i zaczyna coś tam mówić ale jeszcze nie zrozumiale więc czekamy aż sie rozgada za to szalony jest a biega jakby miałby być jakiś sprinterem:-Dnie długo go nie dogonie:-D
ma oczywiście dziwne pomysły i wkłada głowe w ciasne miejsca no i z sikaniem nie jest najlepiej mały nie chce siadać w ogóle na nocnik:-(więc chyba jeszcze nie jest gotowy poczekamy jeszcze troche.
za to cudownie sie rozbiera:-D boski widok:-D
a jak Marylka?bo pamiętam jak pisałaś że ona już ładnie mówi:-)

reklama
Kinga będzie dobrze zobaczysz nie bierz tak do główki wiem co mówię ja też jak tak bardzo chciałam zajść w drugą ciążę to wtedy wychodziło odwrotnie ! Nie myśl tak intensywnie a zobaczysz że niedługo zadomowi się w twoim brzuszku fasoleczka która będzie rosła rosła i pojawi się na świecie Twoje wymarzone cudeńko :tak:
Aguśka jak czytam co Twój synuś wyrabia to jakbym widziała swojego Adasia :)
Agnieszka jak włosy miałaś ściąć a pytam bo ja się właśnie wczoraj u fryzjera obciachałam na krótko taka odmiana malutka ;-)
Bietka biedna Marylka to się nacierpiała wczoraj
Miska czekamy na Ciebie jak po wizycie?
Marta28 buziaki dla Oleńki i super zdjęcia widać że udany był wyjazd :tak:
Miłego dnia wszystkim życzę :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry