reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Witam.
My wczorajszy dzień również spedziliśmy w trójkę i było miło.
atra widziałam Was jak szliście nad jeziorem, my wtedy byliśmy koło kapera na placu zabaw z Filipkiem:)
Potem poszliśmy na frytki i picie do yellow. i spacerkiem do domku.
Wogole musimy sie pozbyć spacerówki bo nasz Filip już nie jeździ, wszedzie jak wychodzimy to przeważnie na pieszo z młodym już.
Może jeszcze ją opchnę za grosze albo dam biednym:sorry2:

Milego dnia
My zabieramy się za śniadanie. :happy2:

witam
My żyjemy,weekend się skończył i znowu do pracy trzeba iść:)
Dziewczyny u nas lato na całego,słoneczko parzy jak nie wiem co...czasami aż za mocno:)
W nocy nie mogłam spać,okna pootwierane i jeszcze było strasznie duszno:-/
My już wózka też mało co używamy,tylko czasami jak idę sama z małym do centrum a tak to już jest nam nie potrzebny,nawet do Polski nie biorę wózka bo Alan chodzi już sam no a jak się zmęczy i nie chce mu się iść to wiadomo że na rączki chce:)
W Polsce już poumawiana jestem na spotkania a moimi dziewczynami:) ohhhh już nie mogę się doczekać:))
A co u was dziewczyny?Jakie plany na dzisiejszy dzień?
Pozdrawiam i życzę miłego dnia:)

Ostatnia edycja:
A wy tam chyba żyjecie a nie żujecie heeh
hehehe :-D:-D:-DMarta już poprawiłam,nawet nie zauważyłam jak pisałam bo pisałam szybko :-)
Miłego spaceru,fajnie że macie słoneczko w Iławie:)
A co do urlopu to pewnie czas szybko zleci ale jednak pocieszam się że to będą pełne 2 tygodnie na wylegiwanie się na plaży z piwkiem z ręku:) a poza tym przyjemności,relaks i zakupy,spotkania z koleżankami itd.to będą zajebiste 2 tygodnie:)
miłego dnia!

A my własnie wróciliśmy do domu!
Byliśmy od rana na plaży:happy2: pogoda do południa rewelacja, na plaży sporo ludzi i dzieci. Filip już zaliczył pierwszą kąpiel w jeziorku w tym roku:-) aż go musiałam na siłe ciągnąć od tej wody jak czas do domu było iść hehe. Ale fajnie było. Mnie nawet troszke słonko wzieło:) nie musiałam isc dzis na solarium, jutro pojde :)

Teraz kawka i odpoczynek.
potem obiad i czekam na męża:) dziś nie siedzę juz sama do 21!!!:-p

Synek zasnął mi o 20:) wymęczony całym dniem aktywnym.
Popołudnie spedzilismy w trójkę, pojechaliśmy na gofry i lody i ecze samochody:)) a potem na plaże again bo tak dziś cudnie ciepło było. Fifi pomoczył sobie nogi a my z M odsapnęliśmy troszkę. Ludzi full.
Jutro też idziemy na plażę od rana jak bedzie ładnie:tak:

A ja z rańca ide na sesję do salonu Uroda. bólem bedzie dla mnie jedynie wstać tak rano:-p

Miłego wieczoru
Pozdrawiam!

reklama
Do góry