reklama
K
Kinga85
Gość
Witam.
My wczorajszy dzień również spedziliśmy w trójkę i było miło.
atra widziałam Was jak szliście nad jeziorem, my wtedy byliśmy koło kapera na placu zabaw z Filipkiem
Potem poszliśmy na frytki i picie do yellow. i spacerkiem do domku.
Wogole musimy sie pozbyć spacerówki bo nasz Filip już nie jeździ, wszedzie jak wychodzimy to przeważnie na pieszo z młodym już.
Może jeszcze ją opchnę za grosze albo dam biednym
Milego dnia
My zabieramy się za śniadanie.
My wczorajszy dzień również spedziliśmy w trójkę i było miło.
atra widziałam Was jak szliście nad jeziorem, my wtedy byliśmy koło kapera na placu zabaw z Filipkiem
Potem poszliśmy na frytki i picie do yellow. i spacerkiem do domku.
Wogole musimy sie pozbyć spacerówki bo nasz Filip już nie jeździ, wszedzie jak wychodzimy to przeważnie na pieszo z młodym już.
Może jeszcze ją opchnę za grosze albo dam biednym

Milego dnia
My zabieramy się za śniadanie.

agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
witam
My żyjemy,weekend się skończył i znowu do pracy trzeba iść
Dziewczyny u nas lato na całego,słoneczko parzy jak nie wiem co...czasami aż za mocno
W nocy nie mogłam spać,okna pootwierane i jeszcze było strasznie duszno:-/
My już wózka też mało co używamy,tylko czasami jak idę sama z małym do centrum a tak to już jest nam nie potrzebny,nawet do Polski nie biorę wózka bo Alan chodzi już sam no a jak się zmęczy i nie chce mu się iść to wiadomo że na rączki chce
W Polsce już poumawiana jestem na spotkania a moimi dziewczynami
ohhhh już nie mogę się doczekać
)
A co u was dziewczyny?Jakie plany na dzisiejszy dzień?
Pozdrawiam i życzę miłego dnia
My żyjemy,weekend się skończył i znowu do pracy trzeba iść
Dziewczyny u nas lato na całego,słoneczko parzy jak nie wiem co...czasami aż za mocno
W nocy nie mogłam spać,okna pootwierane i jeszcze było strasznie duszno:-/
My już wózka też mało co używamy,tylko czasami jak idę sama z małym do centrum a tak to już jest nam nie potrzebny,nawet do Polski nie biorę wózka bo Alan chodzi już sam no a jak się zmęczy i nie chce mu się iść to wiadomo że na rączki chce
W Polsce już poumawiana jestem na spotkania a moimi dziewczynami
A co u was dziewczyny?Jakie plany na dzisiejszy dzień?
Pozdrawiam i życzę miłego dnia
Ostatnia edycja:
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
heheheA wy tam chyba żyjecie a nie żujecie heeh

Marta już poprawiłam,nawet nie zauważyłam jak pisałam bo pisałam szybko :-)Miłego spaceru,fajnie że macie słoneczko w Iławie
A co do urlopu to pewnie czas szybko zleci ale jednak pocieszam się że to będą pełne 2 tygodnie na wylegiwanie się na plaży z piwkiem z ręku
miłego dnia!
K
Kinga85
Gość
A my własnie wróciliśmy do domu!
Byliśmy od rana na plaży
pogoda do południa rewelacja, na plaży sporo ludzi i dzieci. Filip już zaliczył pierwszą kąpiel w jeziorku w tym roku:-) aż go musiałam na siłe ciągnąć od tej wody jak czas do domu było iść hehe. Ale fajnie było. Mnie nawet troszke słonko wzieło
nie musiałam isc dzis na solarium, jutro pojde 
Teraz kawka i odpoczynek.
potem obiad i czekam na męża
dziś nie siedzę juz sama do 21!!!
Byliśmy od rana na plaży
pogoda do południa rewelacja, na plaży sporo ludzi i dzieci. Filip już zaliczył pierwszą kąpiel w jeziorku w tym roku:-) aż go musiałam na siłe ciągnąć od tej wody jak czas do domu było iść hehe. Ale fajnie było. Mnie nawet troszke słonko wziełoTeraz kawka i odpoczynek.
potem obiad i czekam na męża

K
Kinga85
Gość
Synek zasnął mi o 20
wymęczony całym dniem aktywnym.
Popołudnie spedzilismy w trójkę, pojechaliśmy na gofry i lody i ecze samochody
) a potem na plaże again bo tak dziś cudnie ciepło było. Fifi pomoczył sobie nogi a my z M odsapnęliśmy troszkę. Ludzi full.
Jutro też idziemy na plażę od rana jak bedzie ładnie
A ja z rańca ide na sesję do salonu Uroda. bólem bedzie dla mnie jedynie wstać tak rano
Miłego wieczoru
Pozdrawiam!
Popołudnie spedzilismy w trójkę, pojechaliśmy na gofry i lody i ecze samochody
Jutro też idziemy na plażę od rana jak bedzie ładnie
A ja z rańca ide na sesję do salonu Uroda. bólem bedzie dla mnie jedynie wstać tak rano

Miłego wieczoru
Pozdrawiam!
reklama