reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mazurskie mamy !!!

Teśka śliczne zdjecia:)
Bietka narazie nie pracuje jeszcze. Czekam. Nie zawsze się da tak zrobić jak by się chciało.

Była u mnie koleżanka na kawce. Porozmawiałyśmy troszkę sobie i czas mi tak zleciał że szok.
Filip ćwiczy szlaczki. No i za godzinkę M wraca do domku:) rodzinka bedzie w komplecie.

reklama
Witam was!

Agnieszka Ty też gdzieś znikłaś jak synuś w szkole?
necia miło że pytasz:)
zniknęłam...bo czasu mi brakuje na wszystko.
Mam wiele zajęć i obowiązków.
Na bb zaglądam gdy mam chwilę wolną.
Poza tym praca,dom,rodzina,nauka Alana,fotografia,kosmetyki (FM) i od soboty dojdzie mi jeszcze angielski więc sama widzisz...a doba niestety krótka jest jak dla mnie:))
Co u synusia...a dobrze DZIĘKI:)Chodzi do szkoły,uczy się pilnie,jestem bardzo zadowolona bo chętnie otwiera książeczki i prosi aby uczyć się z nim a przede wszystkim chce się uczyć.Jest zdrowy co mnie cieszy bardzo.
Ogólnie wszystko ok:)
Pozdrawiam Nel:) W wolnej chwili napisz co u Ciebie?jak mąż się czuje i co słychać u dzieciaczków: :-)

P.s.Od wczoraj walczę z katarek i bólem gardła.Niestety ale wzięło mnie z lekka choróbsko...:(

Bietka wytrwałości życzę:)Pozdrawiam Cię!
Teśka piękne zdjęcia:))Pozdrawiam!
Pozdrawiam was i życzę miłego czwartku.

Necia miło że pytasz.U nas pomału,na szczescie po rewolucjach bigunkowo-wymiotnych jest spokoj,i jestesmy zdrowi. Oli w poniedzialek,wtorek, srode idzie na dni adaptacyjne do przedszkola,tzn razem idziemy.Mam nadzieje ze bedzie mu sie tam podobało i nie ebdzie lapal chorobsk za duzo.Ja nadal szukam pracy i jest masakra.Co do butkow no wlasnie Oli ma mala nozke teraz nosi 23,24 rozmiar.I nie moge znalesc kupca na e butki a szkoda zeby sie marnowaly w szafie.:-(
Teska sliczna kruszynka i mamusia tez :tak:
Kinga buziaki.

27go w iławie bedzie Cyrk, wybieracie się może? pytam dziewczyny z iławy:) Cyrk Arlekin
ja ostatnio byłam w cyrku z Filipem teraz ostatnio jak był i młody bardzo zachwycony wiec może i teraz go zabiorę :)

Ania ciesze się że lepiej sie czujecie juz. i Życzę wam aby Oli zaklimatyzował się w przedszkolu:) tam fajnie jest wiec chyba nie bedziesz miała problemów:) czego ci zycze. bawcie sie dobrze;)

Witajcie ;-)
kinga jej jak ja dawno w cyrku nie byłam, ostatni raz w szkole podstawowej.. hoho
W iławie chyba co jakiś czas pojawia się cyrk, także warto korzystać ;)

Witajcie dziewczyny...
U mnie ostatnio zabieganie i czasu na wszystko mało. Czekam na weekend jak na zbawienie...jeszcze 5 godzin :)
Aguska trzymam kciuki...
Czy mi sie wydaje czy mamy nową koleżankę? Witaj!!

Dzisiaj w pracy jestem wolniejsza więc będę zaglądała ;)

bakalia witaj, możesz sie wybrać do cyrku! :) skoro lubisz. Ja to nie bardzo ale robię to dla syna:)
aguska powodzenia i kciuki 3mam!
marta weekend zaraz bedzie to odsapniesz.. :)

Miłego dnia

A no weekend tuż tuż :)

A ja głodna jestem... muszę coś zaraz zjeść :)

Ja się wybiorę do cyrku, pod warunkiem, że mąż będzie w domku i zostanie z Majką :tak:

reklama
kinga ja mam jakieś takie smutne wspomnienia z cyrkiem, jak byłam tam ostatni raz to miałam wrażenie że zwierzęta się męczą itd.. dlatego jakoś omijam.

Do góry