reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Medikor Nowy Sącz

Sabinko na pewno to wina ząbków.
Ja za to pamiętam jak moja córcia była mała, jak ją ze szpitala przywiozłam, a teraz 3,5 roku, we wrześniu do przedszkola. Szok, kiedy to zleciało.:confused:;-):-):-)

reklama
jejku Sylcia ja Ci powiem że mojego diabełka też bym chętnie do przedszkola juz wysłała:-) hehe wyrodna ze mnie matka:-) ale fakt faktem siedzenie w domu nie dla mnie ja uwielbiam prace i wogóle być między ludźmi:-)
ale i tak sie ciesze że diabełkiem to on jest tylko w dzień a w nocy odpukac narazie super śpi całe nocki:-) no aby nie zapeszyć:-)
buźka miłego wieczorku wszystkim Wam zaglądajacym na ten wątek;-)

Synek ma naimie Macius. Narazie je, spi i robi kupy, a ja ciesze sie ze taki grzeczniutki, bo potem jest roznie:-D Dzieci szybko rosna. Przy pierwszym to czlowiek chce zeby jak najszybciej siadl, zrobil pierwszy krok...:tak: A potem nadziwic sie nie moze ze tak szybko sie usamodzielnilo. Moja najstarsza we wrzesniu idzie do szkoly, a ja pamietam jak ja ze szpitala przywiozlam. Jakby to bylo wczoraj:-)

dzień doberek:-)

Zuzkus hihihi no własnie mój też był taki grzeczniutki:-) hihi a teraz właśnie pokazuje charakterek:-) kochana przynajmniej Ania Twoja bedzie Ci pomagała z maluszkiem:-) bo to już taka różnica wieku że już fajnie:-) a to prawda czeka sie na pierwsze słowo itp..ja tez czekałam jak skończy pół roczku że już fajny bedzie kumaty itp:-) no to ja pamiętam jak chłopak spał po 5 godzin non stop w dzień:-) aż sie położnej pytałam cz to normalne i czy go budzić na jedzenie:-) to były czasy:-)
ja planuję jeszcze jedno dzidzi od razu:-) tzn. tak żeby 2 lata róznicy było:-) po sylwestrze postanowiliśmy:-) bo się wyimprezowac musze:-) a jak coś kiedyś 3 ale to już byłaby wpadka:-) hihi

Bura a Ty gdzie w sączu mieszkasz na jakim osiedlu??:-)
Monika, Artemis jesteście tu??:-)

zaraz mnie tu moderator wyrzuci że nie na własciwym wątku rozmawiamy;-) hihi
no wiec dla przypomnienia:-)
MEDIKOR jest super;-)

a no i Sylcia dziś środa wiec wiesz...:-) daj znac popołudniu

Hej , Dzień dobry.

Sabinko jasne że wieczorem dam znać co i jak. A co do czekania to rzeczywiście przy pierwszym czeka się na każdy gest. Ciekawi mnie jak będzie z 2 maluchów. Jednak trzeba podzielić czas na pół, hihihi

Zuzkus to ty już sporą córcię masz.Na pewno sporo pomaga przy maleńkim.:tak:

Sabinko to może gdzieś się przeniesiemy z naszymi ploteczkami? To by chyba trzeba na forum regionalne:confused:

Ostatnia edycja:
reklama
Jak to jest z tym MEDIKOREM? Słyszałam że jak by sie cos dzialo dziecku to medikor nie ma warunków i szpital w NS nie przyjmie dziecka? A jak jest ze znieczuleniem zewnątrzoponowym, mają cos takiego? Bo szpital na pewno nie ma. A z cesarką? Mozna miec "na życzenie" ?

Do góry