reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mega okazje-promocje ;-)

ja juz kupiłam ta pake pampersów...
były tez chusteczki pampers za 6 opakowań niecałe 30 zł-nie wiem ale chyba sie opłaca

reklama
Dziwczyny z UK, dzis dostalam jakas ulotke ze w Asda jest jakis Baby & Todler Event od 20 kwietnia do 8 maja, wiele rzeczy w promocji.

kasiula ja kiedyś wysłałą, bo on jest co jakiś czas i mimo, żę nie było w regulaminie nagród pocieszenia to dostaliśmy sliniaczek, notesik i łyżeczkę :D

A w carrefurze promocja na jumbo packi pampersa - 39,9

dla uk-owychamusiek :-)
nie wiem czy tez dostajecie maile z tej stronki Online digital photo printing & developing from 5p - PhotoBox in partnership with Bounty w kazdym razie czesto maja duzo fajnych promocji :-) ostanio zamowilam od nich kubeczek dla mojej mamy n urodziny z nadrukowanymi zdiciami za£7 z przesylka bo byla promocja, teraz 50 odbitek zdiec i musialam zaplacic tylko za przesylke £1,50 wiec mysle, ze warto :-) brzmi jak reklama...hahaha ale tak sobie pomyslalam, ze fajna stronka i moze i wam sie przyda :-)

reklama
Do góry