reklama
Amelkowa
Fanka BB :)
Mayo ja ostatnio czytałam jakiś artykuł dotyczący soi i ja bym jej dziecku nie dała... Źle wpływa na rozwój układu hormonalnego, nieźle tam miesza. Dzieci szybciej dojrzewają (np. dziewczynkom przedwcześnie rosną piersi itd.). Masakra jakaś.

ANAA z nabiałem to ja bym się nie spieszyła...
edit. Cyniczna jeśli Twoja siostra mieszka w Opolu i ma na imię Gosia, to tak

ANAA z nabiałem to ja bym się nie spieszyła...
edit. Cyniczna jeśli Twoja siostra mieszka w Opolu i ma na imię Gosia, to tak
Ostatnia edycja:
mayo
Dlatego tez dalam spokoj bo moim zdaniem maluszki tez swoj rozum maja i czasem moze intuicyjnie wyczuwaja co dla nich dobreMayo ja ostatnio czytałam jakiś artykuł dotyczący soi i ja bym jej dziecku nie dała... Źle wpływa na rozwój układu hormonalnego, nieźle tam miesza. Dzieci szybciej dojrzewają (np. dziewczynkom przedwcześnie rosną piersi itd.). Masakra jakaś.![]()

Amelkowa dzieki za info

AbEjA
Mamy styczniowe 2007
Moja Zuza jadła Danonki jak miała jakieś 8 mcy ale to był duży błąd i szybko przestaliśmy. Danonek to mega słodkie paskudztwo. Natomiast z nabiałem faktycznie lepiej poczekać, ale tez nie ma co przesadzac, w drugim roku życia jak dziecko nie jest alergikiem można podać od czasu do czasu jakiś serek.
Co do czekolady - my wyszliśmy z założenia, że słodycze wszelakie - im później tym lepiej, dla zębów i dla zdrowia w ogóle. Dzieci swoją porcję w życiu na pewni zjedzą, u nas do skończenia 2 lat nie podawaliśmy żadnych słodyczy. Z Agatą będzie tak samo.
Co do czekolady - my wyszliśmy z założenia, że słodycze wszelakie - im później tym lepiej, dla zębów i dla zdrowia w ogóle. Dzieci swoją porcję w życiu na pewni zjedzą, u nas do skończenia 2 lat nie podawaliśmy żadnych słodyczy. Z Agatą będzie tak samo.
cyniczna
Oprócz Opola, to się wszystko zgadza...;-)edit. Cyniczna jeśli Twoja siostra mieszka w Opolu i ma na imię Gosia, to tak![]()

Abeja, Tyś moje żywieniowe guru :-):-)Co do czekolady - my wyszliśmy z założenia, że słodycze wszelakie - im później tym lepiej, dla zębów i dla zdrowia w ogóle. Dzieci swoją porcję w życiu na pewni zjedzą, u nas do skończenia 2 lat nie podawaliśmy żadnych słodyczy. Z Agatą będzie tak samo.
reklama