Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Dlatego tez dalam spokoj bo moim zdaniem maluszki tez swoj rozum maja i czasem moze intuicyjnie wyczuwaja co dla nich dobreMayo ja ostatnio czytałam jakiś artykuł dotyczący soi i ja bym jej dziecku nie dała... Źle wpływa na rozwój układu hormonalnego, nieźle tam miesza. Dzieci szybciej dojrzewają (np. dziewczynkom przedwcześnie rosną piersi itd.). Masakra jakaś.![]()
Poki co - Damis czuje sie lepiej na dotychczasowym mleczku:-) Mam wrazenie ze lekarze w UK jak nie moga zalecic Paracetamolu to nie wiedza co robic i mowia "samo przejdzie"..

Oprócz Opola, to się wszystko zgadza...;-)edit. Cyniczna jeśli Twoja siostra mieszka w Opolu i ma na imię Gosia, to tak![]()

Abeja, Tyś moje żywieniowe guru :-):-)Co do czekolady - my wyszliśmy z założenia, że słodycze wszelakie - im później tym lepiej, dla zębów i dla zdrowia w ogóle. Dzieci swoją porcję w życiu na pewni zjedzą, u nas do skończenia 2 lat nie podawaliśmy żadnych słodyczy. Z Agatą będzie tak samo.