reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Menu naszych dzieci :)

reklama
Dziewczyny, jak podgrzewacie słoiczki i czy podgrzewacie nie otwierane jeszcze? Nie bardzo wiem jak to zrobić.....

Ania ja wkładam zupke do miseczki i podgrzewam w mikrofali... kiedyś wkładałam do miseczki i podgrzewałam na parze, do małego garnuszka wlewałam wodę, na to stawiałam miseczke z zupką...

Z wprowadzaniem glutenu jest takjak pisze Petinka

Ja z kolei odpowiednią porcję przekładam ze słoiczka do szklanki z cienkiego szkła i wkładam ją do garnka z wodą, który podgrzewam na gazie. Trochę roboty z tym, ale przymierzam się do zakupu podgrzewacza;-) Czas najwyższy;-)

Ja podgrzewam w podgrzewaczu, bezpośrednio w otwartym słoiczku, dla bezpieczeństwa. Jak będzie zamknięty, a Ty np zapomnisz o nim i za mocno się nagrzeje, to po prostu dupnie Ci tak, że tylko szyby w oknach zabrzęczą ;) Wytworzy się zbyt duże ciśnienie.

Ja z kolei odpowiednią porcję przekładam ze słoiczka do szklanki z cienkiego szkła i wkładam ją do garnka z wodą, który podgrzewam na gazie. Trochę roboty z tym, ale przymierzam się do zakupu podgrzewacza;-) Czas najwyższy;-)

TAAAAK :tak::tak::tak::tak::-Dpodgrzewacz to mega wygoda ja zupkę wkładam do miski od podgrzewacza i czekam aż się zrobi jakieś 10 min niecałe

reklama
ja tradycyjnie;-) wrzucam słoiczek do garnuszka i podgrzewam:tak: lub jak miśka jest mega głodna to a szybko do mikrofali;-)

Do góry