• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

MENU naszych marcowych pociech

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Roksi nie mozna
Polskiego mleka nie wolno przechowywac wogule
my mozemy bo te tutaj moze stac jeszcze 24 godziny i tak jest na opakowaniu podobni ejak na opakowanieu jest napisane zeby nie przechowywac, ono strasznie szybko si epsuje. czasami juz po godzinie jest niedobre
ja nie przetrzymuwalam bo nie odwazylabym sie na sprawdzanei czy dobre czy nie . mnie na sam zapach cofa:-D:-D:-D

reklama
chciałam się spytać czy mleko modyfikowane takie które dziecko nie zje wieczorem można podać rano:confused: oczywiście przechowane w lodówce:tak:
Ostatni przeczytałam w którejś gazecie, że można przechować do następnego karmienia, pod warunkiem że sie od razu je schłodzi w zimnej wodzie i wstawi do lodówki. Ale chyba nie przez całą noc...

A mam do Was pytanko o kaszki. Piszecie, że zagęszczacie mleko. Ja robię kaszki (kukurydzianą i ryżową) na gęsto na swoim odciagnietym mleku lub jak go nie ma to na wodzie i do tego dodaje owoce (swojskie lub słoiczkowe). Mam nadzieje, że taka gęsta kaszka nie zaszkodzi bo na opakowaniu wszedzie podają proporcje na rzadką...?
Ja też robię na gęsto :eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry